Satura radītāji, kam sekot uzņēmējiem • IR.lv

Satura radītāji, kam sekot uzņēmējiem

Foto no personīgā arhīva

Iesaka datorbriļļu internetveikala Blinkely pārdošanas vadītājs Andris Bērziņš

Investoru kluba blogs un raidieraksts, Investoruklubs.lv
Investoru klubs nodrošina ziņas un analīzi par finanšu tirgiem, uzņēmumiem un instrumentiem. Tā ir iespēja iepazīties ar lielākajiem pasaules un pašmāju uzņēmumiem un to finanšu rādītājiem. Ļoti detalizēta un specifiska analīze, ko veic jomas eksperti. Ziņas un jaunumi par biržā kotētiem uzņēmumiem — iespēja ielūkoties to iekšienē.


Bila Geitsa blogs, Gatesnotes.com
Tāda sajūta, ka Bils Geitss ir izlasījis visas labākās pasaules grāmatas. Ja trūkst ideju, ko lasīt, pie viņa var atrast lieliskus ieteikumus par jebkuru tēmu un jomu. Viņš spēj analizēt un izteikties par jebkuru jautājumu, un ir ļoti interesanti dzirdēt viņa viedokli par pasaules biznesā un ekonomikā notiekošo.


Raidieraksts Business Wars
Šajā raidierakstā norit «biznesa sāncensība» starp diviem uzņēmumiem (vai diviem zīmoliem), kuras laikā katrā sērijā tiek mēģināts izdarīt konkrētus secinājumus par panākumiem vai neveiksmēm. Piemēram, TikTok pret Instagram, vai Pizza Hut pret Dominos, SpaceX pret Blue Origin.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu