Podkāsts nr.136: Kāpēc Nellija skatās pāri okeānam? Kas novājināja Latvijas medijus? Ko gaidām no neatkarīgiem Krievijas medijiem? • IR.lv

Podkāsts nr.136: Kāpēc Nellija skatās pāri okeānam? Kas novājināja Latvijas medijus? Ko gaidām no neatkarīgiem Krievijas medijiem?

1
podkāsts šķiltava
Pauls Raudseps

Ir redakcijā jaunumi, tāpēc raidierakstam neierasts formāts

Gan Ir galvenā redaktore Nellija Ločmele, gan komentētājs Pauls Raudseps ienāca Latvijas žurnālistikā deviņdesmito gadu sākumā. Kopš tam notikušas milzīgas izmaiņas mediju vidē, kas izdevējiem, redaktoriem un žurnālistiem neļauj atslābt un liek pastāvīgi domāt par attīstību. Kolēģi šajā raidījumā runā par Nellijas plāniem pilnveidot savas zināšanas, par oligarhu postošo ietekmi uz Latvijas mediju vidi, un arī par šīs nedēļas žurnālā publicēto interviju ar televīzijas Doždj galveno redaktoru Tihonu Dzjadko un par to, ko gaidām no Krievijas neatkarīgajiem medijiem.

Podkāstā Šķiltava Ir žurnālisti katru piektdienu izskaidro, apspriež un reizēm arī iesmej par nedēļas politiskajiem un sabiedriskajiem notikumiem. Atklāj gan notikumu, gan pašu darba aizkulises, kurām neatrodas vieta tradicionālajā drukātā žurnāla rāmjos. Podkāsts ir pieejams Ir.lv, Spotify, Apple un Google Podcasts.

Labākais veids, kā atbalstīt šo podkāstu — abonēt Ir.

Paldies a/s Latvijas Finieris par atbalstu raidieraksta tapšanai.

 

Komentāri (1)

Gena Genadijs 01.08.2022. 10.21

Kurš uguni šķiļ, tam paša pakaļa deg. Labi, ka esat atraduši savu vietu pašu sulā. Ir tas labais medijs, podkāsts klausīts ? Nellija, kad Tu pēdējo reizi vispār citus cilvēkus esi satikusi, turklāt vēl tādus, kuri slavē “ir” :)? Raudsepu kapnēs … ir taču publiskie dati gan par podkāstu klausītājiem, portālu lasītājiem, abonētājiem, tirāžām. ehhh .. nožēlojami.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu