Dalos pieredzē: kā veiksmīgi ražot saldējumu? • IR.lv

Dalos pieredzē: kā veiksmīgi ražot saldējumu?

Karīna Bumbule. Foto no privātā arhīva
Alise Zita Zeidaka

Jaunā uzņēmēja Karīna Bumbule, SIA Diezgan svaigi

Īsumā. Mājražotājs no Alsungas pagasta, kas ražo Kagu sauso saldējumu — dabīgu, gaisīgu kārumu bez pārtikas piedevām un konservantiem.

Mērķis. Veselīgu un dabīgu produktu, kas ražoti no vietējo saimniecību audzētām ogām un augļiem, piedāvāšana visa gada garumā.

Skaistākais. «Klientu atsauksmes un reakcija par jauno produktu — Kagu sauso saldējumu.»

Grūtākais. «Liels roku darbs, pašam jābūt vadītājam un darbiniekam.»

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu