Alpu sviests slēpju zābakos

Ģirts Majors: «Negatavoju sarežģītus ēdienus, bet to, kas man pašam garšo un neprasa trīs stundu darbu pie plīts.» Foto — Edmunds Brencis
Krista Draveniece

Baltijas lielākā mūzikas un mākslas festivāla Positivus rīkotāja Ģirta Majora kulinārie suvenīri

Ģirts Majors ir koncertaģentūras Positivus Music vadītājs, koncertzāles Palladium līdzīpašnieks un, protams, lielākajai daļai latviešu pazīstams kā Baltijas grandiozākā mūzikas un mākslas festivāla Positivus rīkotājs. Šajā jomā strādājot jau 20 gadus, viņš atzīst, ka ikdienas darbs neprasa tik daudz stundu, cik spēju strādāt liela stresa apstākļos. Tomēr pāris mēnešus gadā izdodas pavadīt arī ceļojot, kas ļauj no katras valsts atvest mājās pa kādam gardam produktam vai interesantam ēdiena gatavošanas rīkam virtuvei, kur Majors ļoti labprāt pavada brīvo laiku.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, Tev jābūt drukātā vai digitālā žurnāla abonentam. Esošos abonentus laipni lūdzam ienākt:

Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu