Grāmatas, kurām jābūt uzņēmēja grāmatplauktā • IR.lv

Grāmatas, kurām jābūt uzņēmēja grāmatplauktā

Foto no privātā arhīva
Marija Leskavniece

Iesaka TechChill valdes priekšsēdētāja un Helve līdzdibinātāja Marija Ručevska. «Pastaigu laikā vai pārbraucienos klausos audiogrāmatas Audible. Fiziskās grāmatas lasu ceļojumos, kad var mazliet izkāpt no ikdienas skrējiena un nodoties šim meditatīvajam procesam.»


Chriss Voss. Never Split the Difference. 
Izcila grāmata! Voss, bijušais FIB ķīlnieku sarunu vedējs, palīdz lasītājiem apjaust, kā spēt izprast, ko domā un grasās darīt citi. Manuprāt, spēja analizēt situāciju un sarunas gaitu uzņēmējdarbībā ir noteicoša. Voss ir arī lielisks palīgs izkoptākā komunikācijas stila veidošanā, sākot ar padomiem par nopietnu sarunu vadīšanu, tajā skaitā — kā būvēt savu argumentāciju, un beidzot ar lietišķu e-pastu struktūru.


Leil Lowndes. How to Talk to Anyone. 
Praktiski izmantojamu padomu apkopojums. Tas palīdzēs apgūt gan komunikācijas mākslu kopumā, gan ļaus lasītājam izprast, kā atstāt lielisku pirmo iespaidu un likt cilvēkiem justies ērti kopā ar jums visās dzīves jomās.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu