Trīspusēja Karina • IR.lv

Trīspusēja Karina

8
Aivars Ozoliņš

Deputāte Sprūde efektīgi pārstāv prokremlisku populistu vērtības

Saeimas deputāte Karina Sprūde, šķiet, uzskata sevi par konspirācijas meistari, tomēr izbraucienā uz Šveici pēc Valentīndienas pulksteņa pieļāva uzreiz divas īstenam štirlicam nepiedodamas kļūdas. Tiesa, vai viss, ko viņa par šo ekspedīciju tagad stāsta, var šķist esam pilnīgs Šveices sviests, tomēr tas Saskaņas centra veterānei pat piestāvētu. Taču par divām lietām aiz kauna nosarktu pat Ušakovs, kur nu vēl Urbanovičs.

Daži teiks — pag, kāpēc Ušakovs, Sprūde tak ir Gobzema pludmales partijā, bet Saeimā ievēlēta no tā paša advokāta iepriekšējās «kam pieder kas» partijas! Pričom te Saskaņa? Nu, re — vismaz tiktāl konspirācija strādā.

Sprūde pirms Saeimas vēlēšanām 2018. gadā vēlētājiem slavēja sevi par ilgu pieredzi politikā un vēstīja, ka viņas partija KPV LV esot vienīgā, kas «drosmīgi atklāj ilgus gadus pastāvošos koruptīvos grupējumus un Latvijas valsts izzagšanu», un it nemaz necentās atgādināt, ka savu «ilgo politisko pieredzi» guvusi Saskaņas centrā, no kura saraksta 2009. gadā pirmoreiz ievēlēta Ādažu domē, 2013. gadā atkārtoti un 2017. gadā vēlreiz, un tikai 2018. gadā strauji mainīja politisko identitāti un sāka atklāt izzagšanas grupējumus.

Putina skolniecei un Ļeņina tradīciju mantiniecei vajadzēja zināt, ka, pirmkārt, lai operācija izdotos, no Šveices ir jāatgriežas aizplombētā diplomātiskā pasta vagonā, nevis vicinot diplomātisko pasi Varšavas lidostā. Otrkārt, ja iekrīt, jāklusē kā partizānam.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu