VIDEO: Aktrise Karīna Tatarinova par Covid-19 krīzi • IR.lv

VIDEO: Aktrise Karīna Tatarinova par Covid-19 krīzi

Aktrise Karīna Tatarinova. Publicitātes foto

Latvijas iedvesmas stāstu vietnē TUESI.LV publicēts video par aktrisi Karīnu Tatarinovu, kura Covid pandēmijas laikā uzsākusi radio teātra audio ierakstu projektu.

“Man ir mūžīgā dzinēja ideja. Tikai kustībā rodas kaut kas jauns. Tikko sāc kustēties kaut lēnām uz priekšu, izkristalizējas mērķis un kustība paātrinās,” saka aktrise Karīna Tatarinova, kura Covid pandēmijas laikā uzsākusi radio teātra audio ierakstu projektu.

“Ja ideja ir, tad to vajag realizēt, pilnveidot un iet uz priekšu kustībā. Tikko apstājas un stāv, tā enerģija nerodas. Vajag sākt iet un darīt, tad domas un idejas attīstās un raisās,” aicina Karīna.

“Es visiem teiktu – nebaidīties. Tas ir ļoti grūti. Vajag ļoti saņemties un mēģināt atvērt vienas durvis, tad atvērsies arī citas,” ir pārliecināta Karīna.

“Es ļoti novēlu, lai pēc šīs pandēmijas kultūra būtu tikpat daudz nepieciešama, kā līdz tam, lai cilvēki stāvētu rindās uz izrādēm un izstāžu zālēm. Gaidīšu teātrī!”

TUESI.LV Covid-19 ir iedvesmojoši video stāsti par radošajiem cilvēkiem Latvijā, kuri pielāgojušies jaunajiem apstākļiem un Covid-19 izraisīto krīzi spējuši izmantot kā iespēju. TUESI.LV Covid-19 video stāstus veido biedrība NEXT sadarbībā ar Kultūras ministriju.

 

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu