Steiki atkal ir stilā

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Meat Chef Tērbatas iela 41/43, Rīga

Spītējot sojas stroganovam un bezgaļas burgeriem, Rīgā pēdējos gados parādījušās vairākas augstas kvalitātes liellopu gaļas pārdotavas, un Latvijas laukos, kur daudzus gadu desmitus «gaļa» bija sinonīms vārdam «cūka», zemnieki sekmīgi sākuši audzēt gaļas liellopus gan eksportam, gan pašmāju patēriņam.

Rīgas centrā, Tērbatas un Ģertrūdes ielas stūrī, ir restorāns, kur iespējams pilnībā izbaudīt moderno gaļēšanu. Vietā, kur agrāk atradās Steiku haoss ar savu raibo «bordertaunas» estētiku, kopš decembra iekārtojies moderni monohromatiskais Meat Chef. Liellopu gaļas ēšana tur nav lēns un izlaidīgs aizgājušo laiku pārbagātības simbols, bet mūsdienīgi izaicinoša deklarācija — kā tetovējums uz boksera delma. Ienākot pa durvīm, apmeklētājs uzreiz ierauga uzrakstu «0% Vegan», citur spīd balta neona zīme «Eat My Meat», lielas, asi spīdošu nerūsējoša tērauda gaļas āķu fotogrāfijas rotā sienas, bet telpas dibenplānā aiz stikla tiek vecināti lieli gaļas gabali.

Jaunākajā žurnālā