Žurnāls "Ir" uzsāk iknedēļas podkāstu. 1. sērija • IR.lv

Žurnāls “Ir” uzsāk iknedēļas podkāstu. 1. sērija

2
podkāsts šķiltava
Pauls Raudseps

Šonedēļ Saeima pieņēma divus ļoti svarīgus lēmumus – iecēla Santu Purgaili finanšu uzrauga FKTK vadītāja amatā un pēc 19 gadu cīņas beidzot nolēma Latvijā ieviest depozītu sistēmu pudelēm un skārdenēm. Šīs nedēļas ierakstā Ir žurnālisti Pauls Raudseps, Aivars Ozoliņš un Nellija Ločmele apskata šo balsojumu priekšvēsturi un iespējamās sekas, kā arī vērtē Augstākās tiesas lēmumu noraidīt ierosinājumu atstādināt ģenerālprokuroru Kalnmeieru. Viņi arī atbild uz degošo jautājumu – kāpēc Ir podkāstam izvēlēts tāds nosaukums? (Izrādās, ka vārdam “šķiltava” ir pārsteidzoša, ļoti piemērota, bet plašāk nezināma nozīme.)

Katru piektdienu Ir žurnālisti izskaidros, apspriedīs, reizēm arī iesmies par nedēļas politiskajiem un sabiedriskajiem notikumiem. Atklās gan notikumu, gan pašu darba aizkulises, kurām neatrodas vieta tradicionālajā drukātā žurnāla rāmjos. Raidījuma pastāvīgie dalībnieki būs žurnāla komentētāji Aivars Ozoliņš un Pauls Raudseps, kam katru nedēļu pievienosies viens komandas žurnālists, kurš padziļināti pētījis kādu no aktuālajiem tematiem.

Pārraide būs pusstundu gara. Podkāsta jaunais saturs tiks publicēts ik piektdienas rītu, ļaujot nedēļas pēdējo darbdienu uzreiz sākt ar svarīgāko notikumu izvērtējumu, vai arī pieslēgties tam vēlāk jebkurā klausītājam ērtā brīdī. Podkāsts būs pieejams gan Ir.lv, gan Spotify.

Komentāri (2)

oskarsludvigs 28.10.2019. 11.19

Skaņa mazliet par klusu.

+2
0
Atbildēt

0

Jānis Lakijs 26.10.2019. 09.51

Viens pods un veseli trīs kāsēji?

0
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu