Perfekts kandidāts • IR.lv

Perfekts kandidāts

4
Ernests Kļaviņš

Komentāri (4)

andrejs 13.08.2019. 11.34

Te Dienā viens raksta…
Ko Parādnieks nodarījis – 4
K
Vēl viens Parādnieka sliktais darbs ir centieni kopā ar Kalnozolu samazināt nesamērīgās tiesu izpildītāju takses. Tiesa gan, tiesu izpildītāji prata konsolidēt savus spēkus un uz trešo lasījumu izvirzītos Parādnieka priekšlikumus svītrot no likumprojekta, tomēr sīkajās lietās viņiem nācās tarifus samazināt. Tas, protams, ir nepiedodami un pret šādiem cilvēkiem ir jāvēršas ar visu angažēto mediju bardzību.

Vakar, 14:18
Ko Parādnieks nodarījis – 3
Vēl viena sliktā lieta Parādnieka kontā ir prasība, lai personas, nevarētu būt par maksātnespējas administratoriem lietās, kurās tām var būt interešu konflikts. Normu Saeima atzina par labu esam un iekļāva likumā ar piebildi, ka tā nav attiecināma uz Vienotības virzīto administratoru Bunkusu. Patiesi žēl, jo iespējams, ja nebūtu izdarīts šis Vienotības virzītais izņēmums, tad nebūtu noticis tas, kas notika.

Vakar, 14:14
Ko Parādnieks nodarījis – 2

Demogrāfijas ultimāta laikā Parādnieks pieprasīja patiešām neticamas lietas: 1Maksāt samērīgāku bērna kopšanas pabalstu; 2Sociāli apdrošināt mammas bērna kopšanas laikā; 3Panākt, lai bērniem, sasniedzot pusotra gada vecumu, būtu nodrošināta vieta pašvaldības bērnudārzā. Ja pašvaldība to nevar, lai privātos bērnudārzos bērni saņemtu līdzmaksājumu tādā pašā apmērā, cik pašvaldības tērē uz katru bērnu savos bērnudārzos; 4Lai aizbildnībā un audžuģimenēs esošajiem tiktu nodrošināta samērīga uzturnauda. 5Lai apgādnieka zaudējuma pensija bērniem tiktu palielināta vismaz līdz ministru kabineta noteiktajam uzturlīdzekļu līmenim. 6Lai mātēm pensijas tiktu indeksētas atbilstoši pieaugušo bērnu maksātajiem nodokļiem. 7Lai būtiski tiktu palielināts nodokļa atvieglojums par bērniem 8Lai skolās pakāpeniski tiktu ieviestas brīvpusdienas visiem bērniem; 9Lai daudzbērnu ģimeņu bērniem būtu iespēja braukt sabiedriskajā transportā ar atlaidi. Tas bija pretēji Vienotības vēlmēm. Tātad – slikti!

Vakar, 13:57
Ko Parādnieks kādam nodarījis?
Cik man ir zināms, Imants Parādnieks visvairāk ir noziedzies 2013.gadā pret tobrīd Vienotības partijā esošo Labklājības ministri Viņķeli, kad prasīja no Vienotības pildīt to, ko tā bija solījusi, slēdzot koalīcijas līgumu. Par noziedzīgu šo rīcību varēja uzskatīt tādēļ, ka koalīcijas līguma slēgšanas laikā Vienotība bija “uz čurikiem” un tās ieskatā šāds līgums nemaz nebija jāpilda. Ņemot vērā augšminēto, Parādnieka rīcība tika attiecīgi kvalificēta, kā Demogrāfijas ultimāts.

+2
0
Atbildēt

0

Jānis Lakijs 13.08.2019. 16.41

Manuprāt, Kļaviņam vienkārši ir bail, ka Parādnieks viņu integrēs un pataisīs par cilvēku :D

+1
-1
Atbildēt

0

J.šveiks 12.08.2019. 21.05

Pietrūkst ” harakķer norģičeskij ,atļičnij semjaņin “… Man patīk Kļaviņš1

0
-1
Atbildēt

1

    QAnon > J.šveiks 13.08.2019. 11.28

    Seskiem sesku smaka liekas OK.

    +2
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu