Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas


MEMUĀRI.
LAIKU NOSPIEDUMI. ILGOŅA BĒRSONA DZĪVE DOKUMENTOS, VĒSTULĒS, ATMIŅĀS, ATTĒLOS. IZDEVNIECĪBA ZINĀTNE. Pazīstamā literatūrzinātnieka nepublicētie dokumenti un piezīmes par sadarbību ar rakstniekiem, tajā skaitā draudzību ar trimdas autoriem. Grāmatas materiāls papildināts ar autora komentāriem un skaidrojumiem, fotogrāfijām un dokumentu attēliem. Apgāda cena 10 €.


BĒRNIEM.
KETLINA KALDMĀ. BŪT SLIKTAI MEITENEI IR DIEVĪGI. IZDEVNIECĪBA LIELS UN MAZS. Padomju Igaunijā ir kāds parasts kolhoza ciemats. Tā nav nekāda memmīšu pasaule — lai šo vietu iepazītu, vajadzīgi rūdīti bērni. Galvenā varone Lī ir apsviedīga meitene, kura kopā ar jaunāko māsu, mazo brāli un kaimiņu puikām piedzīvo dažādas dēkas. Apgāda cena 8,50 €.


MĀKSLA.
AIVARS LEITIS. KĀRLIS JANSONS. IZDEVNIECĪBA NEPUTNS. Deviņpadsmitais izdevums sērijā Latvijas mākslas klasika. Autors centies aptvert ne tikai tēlnieka Jansona radošo mantojumu un pedagoga darbību, bet arī bagātīgo dzimtas vēsturi, kas saistās ar ģimenei piederošajām Siļķu mājām Gaujas krastā Cēsīs. Apgāda cena 9 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu