Lūsis testē • IR.lv

Lūsis testē

Xiaomi Mi Band 3. Publicitātes foto
Jānis Lūsis

Izcilnieks demokrātisko cenu kategorijā. Xiaomi Mi Band 3

Šī ierīce ierindojama viedo fitnesa aproču kategorijā, kas paralēli ierastajam laikrādim, pulsometram, soļu un kaloriju skaitītājam spēj sazināties arī ar jūsu viedtālruni, lai paziņotu par zvaniem un ziņojumiem. Vēl Mi Band 3 prot uzraudzīt jūsu miega kvalitāti un parādīt laika prognozi. Viedtālruņa lietotne stabila un funkcionāla, taču īstiem fitnesa maniakiem ar piedāvājumu noteikti būs par īsu. Ūdensdrošajai ierīcei ir vienkāršs dizains ar ērtu gumijas siksniņu, kas izmēra ziņā derēs faktiski jebkurai rokai. Iegādei pieejams ļoti plašs citu krāsu, dizaina un arī materiālu siksniņu klāsts. Vienkrāsainais skārienvadības ekrāniņš ir mazs, taču līdz ar to arī pati aproce ir ļoti kompakta, un ikdienā pat piemirstas, ka tā ir uz rokas. Ekrāna redzamība saulē gan varēja būt nedaudz labāka. Toties baterija ietilpīga — ja netur pastāvīgā sasaistē ar viedtālruni, tad izturēs stabili pāri nedēļai un ilgāk. Ja vēl neesat ne reizi lietojuši viedo aproci, ar šo var droši sākt. Demokrātisko cenu kategorijā, manuprāt, viens no pašiem kvalitatīvākajiem produktiem. Ja tomēr nepatiks vai apniks, nebūs žēl atdot bērniem.
Cena aptuveni 32 eiro.

FitBit Charge 3.
Publicitātes foto

Gaumīgs un funkcionāls vidusceļš. FitBit Charge 3

FitBit Charge 3 ir ceļā no vienkāršas fitnesa aproces uz gudrajiem sporta viedpulksteņiem. Ūdensizturīgā ierīce izskatās gaumīgi un vizuāli nav pārlieku garlaicīga. Komplektā viegli maināmas divu izmēru siksniņas, turklāt tās var iegādāties papildus visvisādos dizainos. Izmēra ziņā pulkstenis ir tieši tik liels (vai mazs), lai ikdienā netraucētu, bet joprojām būtu funkcionāli ērts. Vienkrāsainais skārienvadības ekrāns pavisam vienkāršs, taču gana ietilpīgs e-pasta vai WhatsApp ziņu lasīšanai un gana spožs redzamībai saulē. Sportotgribētājiem te jau būs plašāks treniņu izsekošanas funkciju klāsts, turklāt Charge 3 prot pats atpazīt, vai skrienat, peldat vai minat pedāļus. Taču iebūvētā GPS nav — distanču mērīšanai būs jāpaļaujas vai nu uz telefonu, vai soļu skaitītāju. Ierīce prot arī automātiski uzraudzīt jūsu pulsu un rūpīgi sekot līdzi miega kvalitātei. Visus sakrātos datus visērtāk skatīt FitBit viedtālruņa lietotnē. Te informācijas un iespēju ļoti daudz, var arī apmaldīties. Priecē šī viedpulksteņa baterija. Atslēdzot paziņojumus no telefona, ar vienu uzlādi var pietikt arī nedēļai. Optimāls un funkcijām pietiekami bagāts vidusceļš starp lēto un dārgo viedpulksteņu klasi.
Cena aptuveni 160 eiro.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu