Kinojaunumi • IR.lv

Kinojaunumi

Mamma mia! Mēs atkal esam klāt / Mamma Mia: Here We Go Again! Publicitātes foto
Kristīne Simsone

Mamma mia! Mēs atkal esam klāt / Mamma Mia: Here We Go Again! Desmit gadus pēc britu režisores Filīdas Loidas muzikālās komēdijas, kur līdzās Merilai Strīpai plejāde slavenu aktieru kaismīgi izpilda grupas ABBA hitus, ir tapis turpinājums. Galvenā atrakcija, protams ir aktieru, tostarp arī Pīrsa Brosnana un Kolina Fērta aušošanās naivi vasarīgajā stāstā. Šoreiz tas vēsta par Strīpas atveidotās britu viesnīcnieces Grieķijā vētrainajām jaunības dienām, kas iepriekšējā filmā palika neizķidātas. Neesmu redzējusi. Kino no 20. jūlija.

lll Neparastais Faķīra ceļojums / The Extraordinary Journey of the Fakir. Cukursaldā piedzīvojumu drāma par jauna indiešu vīrieša nejaušībām pārbagāto ceļojumu pa Eiropu ir pilna ar reminiscencēm par Denija Boila Graustu miljonāru (2008). Kā jau īstā žanru kokteilī, te ir saausta gan fantāzijas drāma, gan intensīvas klaunādes pilna komēdija. Krāšņa, radoša maksimālisma pilna mūsdienu pasaka, kas ņirb gar acīm. Kino no 13. jūlija.

Deivida Linča interaktīvā lekcija. Intriģējošs organizatoru pieteikums: «Tiešsaistes lekcija sniegs unikālu iespēju uzdot jautājumus Deividam Linčam par viņa mākslu, filmām un transcendentālo meditāciju.» Lieki piebilst — iespēja ar tehnoloģiju starpniecību iztaujāt vienu no mūsdienu izcilākajām un arīdzan noslēpumainākajām mākslas personībām šķiet vienreizīga. Pasākums notiek Jūrmala ART Fair ietvaros.  20. jūlijā viesnīcā LightHouse Jūrmala (Gulbenes ielā 1a) plkst. 21. Iepriekš jāpiesakās, rakstot uz epastu: [email protected].

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu