Valters Murāns

  • Anna Rancāne
  • 14.11.2017
  • IR
Par pirmās kebabnīcas atvēršanu «daudzi man teica, ka tas ir liels risks, bet man riski patīk, bija tāda pārliecība, ka viss aizies».
Foto — TUESI.LV

Par pirmās kebabnīcas atvēršanu «daudzi man teica, ka tas ir liels risks, bet man riski patīk, bija tāda pārliecība, ka viss aizies». Foto — TUESI.LV

Kebabnīcas saimnieks

Rēzeknietis Valters (29) pirms četriem gadiem izveidoja pirmo kebabnīcu Rēzeknē Ausmeņa Kebabs. Šopavasar tai pievienojusies tāda paša nosaukuma kebabnīca arī Rīgas centrā. Valters pēc profesijas ir dizainers, pabeidzis Rēzeknes Mākslas un dizaina vidusskolu, taču šobrīd izvēlējies uzņēmēja karjeru. Caur puicisko azartu jūtama nopietnība un atbildības sajūta par dzīvi.

Valters nupat atbraucis no saviem laukiem Rēzeknes novada Ceplīšos, kur ieziemojis šogad ezerā uzcelto peldošo pirti. «Jāizvelk krastā, lai neiesalst ledū. Mana mamma (keramiķe Anita Bernāne — red.) pirms kādiem 30 gadiem nopirka vecu māju, ko tagad gribu saremontēt. Ceplīši ir mani lauki — koka māja, pļavas, netālu Zeltiņu ezers. Tā gan nav dzimtas māja, bet mans tēvs cēlies no turienes, netālu dzīvo radi, podnieki Voguli.»

Jaunākajā žurnālā