Līderības cikls ar Žaneti Droni/trešā darbnīca • IR.lv

Līderības cikls ar Žaneti Droni/trešā darbnīca

23
NULL

Cikla trešā darbnīca “Līderis un emocijas”

2015. gada 10. decembrī, 16.00-19.00

Šis laiks ir emocionāli saspringts ikvienam – vadītājiem,  darbiniekiem, klientiem un sadarbības partneriem. Tādēļ ir saprotami, ka klasiskām vadīšanas kompetencēm organizācijā ir nepieciešams līdzsvars, ko sniedz emocionālās inteliģences kompetences – sevis  apzināšanās un sevis vadīšana, iniciatīva, lēmumu pieņemšana, empātija, komunikācija un spēja ietekmēt.
Divi visbiežāk sastopamie maldīgie priekšstati par emocionālo inteliģenci organizācijās ir, ka, pirmkārt, emocionālā inteliģence nozīmē nepārtraukti izturēties laipni pret visiem un neizrādīt savas emocijas. Otrkārt, tieši otrādi, ka emocionālā inteliģence nozīmē jebkādu emociju brīvu un nekontrolētu izrādīšanu. Taču emocionālā inteliģence ir spēja atpazīt savas un citu cilvēku emocijas, spēja tajās palikt, tās vadīt un par tām runāt.  
Ikviens no mums ir rīkojies emocijās vai izjutis emociju vadītu rīcību no kāda cita puses. Nereti mums pat ir grūti nosaukt – kā tieši jūtamies ārpus tradicionālajiem trīs emociju režīmiem – labi, normāli, slikti. Taču mēs varam apgūt emocionālās inteliģences kompetences un veidot veiksmīgākas attiecības ar citiem un paši kļūt par nobriedušākām personībām.
Seminārā padziļināsiet izpratni par emocionālās inteliģences lomu līderībā un attiecībās. Apgūsiet praktiski lietojamus instrumentus emocionālās inteliģences attīstīšanai un pielietošanai ikdienā. 

Darbnīcu vadīs Žanete Drone. Žanetes profesionālās dzīves gājumu var iedalīt divos krasi atšķirīgos posmos. Pirmais, līdz gadiem 30 plus – ārkārtīgi dinamiskajā reklāmas un komunikācijas jomā. Šajā laikā iegūts maģistra grāds komunikācijā Lesteres universitātē Lielbritānijā, strādāts Lattelekom (toreiz vēl ar “k”), dažādos mediju attiecību un komunikācijas nozares posteņos, vadīts Finanšu ministra V. Dombrovska birojs, un izveidota sava reklāmas un komunikācijas aģentūra, vadīti lekciju cikli Vidzemes un Stradiņa universitātēs komunikācijas jomā. Neskatoties uz šķietamajiem panākumiem komunikācijas nozarē, un, sekojot iekšējās navigācijas sistēmas trauksmes zvanam, ap 30 sākās pamatīgi “savas īstās lietas un vietas” meklējumi. To rezultāts ir līdz pat šim brīdim – 39 gadu vecumam, ilgusi nepārtraukta mācīšanās un arī darbība pilnīgi citā jomā. Žanete ir atradusi savu “lietu un vietu” un tā ir līdzgaitniecība pieaugušajiem viņu personības izaugsmē un attīstībā. Žanete apgūst un “nes” uz Latviju tādas personības izaugsmes un transformācijas metodes, kas patiešām spēj radīt paliekošas pārmaiņas šo cilvēku profesionālajās un privātajās dzīvēs un palīdz neatslīdēt atpakaļ iepriekšējā esībā. Žanete ir pirmais un pagaidām vienīgais integrālais koučs Latvijā, kā arī viens no diviem sertificētajiem pasaulē visplašāk lietotā psihometriskā instrumenta MBTI (Myers Briggs Type Indicator) praktiķiem Latvijā. Žanete strādā individuāli ar cilvēkiem, kuri vēlas izkāpt no nepareizajām karjerām, attiecībām un dzīvēm kopumā un sākt dzīvot daudz autentiskāku dzīvi, kā arī ar vadītāju grupām un organizāciju komandām kā organizācijas attīstības centra SpringValley konsultante un pasniedzēja līderības, vadības un sociālo prasmju attīstības jomā. 
Vairāk par Žaneti www.zanetedrone.lv un www.springvalley.lv.

Darbnīcas norise plānota ar pārtraukumu kafijas pauzei.
Trešās darbnīcas norises laiks: 10. decembris, plkst. 16.00 – 19.00

Dalības maksa: 35 EUR par šo vienu darbnīcu. Apmeklējot visas četras cikla darbnīcas, dalības maksai 14% atlaide jeb 120 EUR par dalību visās četrās cikla darbnīcās.
SEB bankas klienti un žurnāla “Ir Nauda” gada abonenti 2015. gada darbnīcām saņem 20% atlaidi. Atlaides nesummējas.

Lai kļūtu par abonentu, nāc te: www.irir.lv/abonesana, raksti uz [email protected] vai zvani – 67281588. 

PIETEIKTIES ŠEIT!

Līderības cikls sastāv no četrām darbnīcām:
Līderis un personības attīstība –  27. oktobrī, plkst. 16:00-19:00
Līderis un personīgā ietekme – 25. novembrī, plkst. 16:00-19:00
Līderis un emocijas – 10. decembrī, plkst. 16:00-19:00
Līderis un personības transformācija – 14. janvārī, plkst. 16:00-19:00

PIETEIKTIES UZ VISĀM CIKLA DARBNĪCĀM ŠEIT!

Piedaloties visās cikla darbnīcās, noslēgumā saņemsiet kursa beigšanas sertifikātu.
Vairāk informācijas: [email protected], 67281588, 29447030

Darbnīcas notiek sadarbībā ar 

 

 



Komentāri (23)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu