Svētdien Lielajā ģildē operdziedātājas Ilonas Bageles benefice • IR.lv

Svētdien Lielajā ģildē operdziedātājas Ilonas Bageles benefice

31
Operdziedātāja Ilona Bagele. Foto Ronalds Šulcs

Jubilejas koncertā uzstāsies daudzi pazīstami latviešu dziedātāji un mūziķi 

Svētdien, 3. novembrī plkst. 19 Lielajā ģildē notiks pazīstamās operdziedātājas Ilonas Bageles benefice “Mana dzīve – mūzika”.

Operas un džeza, populārās un kamermūzikas, kā arī tautas mūzikas klausītāju tūkstoši ir saukuši bravo Ilonai Bagelei gan pašu mājās, gan koncertzālēs un operteātros citviet. Savās uzstāšanās reizēs dziedātāja ir līdz galam patiesa un piederoša mūzikai. Jo dziedāšana nav tikai Ilonas Bageles profesija un darbs, tā ir viņas dzīve. Tāpēc arī jubilejas benefices koncertam ir izvēlēts nosaukums „Mana dzīve – mūzika”. 

 Ilona Bagele savu skatītāju priecēs ar vienkāršām latgaliešu tautas dziesmām, brīnišķīgām latviešu un pasaules komponistu radītām populārajām melodijām, cauri tango un džeza improvizācijām, līdz slavenām operu ārijām un duetiem, kopā ar saviem skatuves partneriem – Samsonu Izjumovu, Sergeju Jēgeru, Andri Ludvigu, Ingu Pētersonu, Intaru Busuli, Daumantu Kalniņu, Daini Skuteli, Artūru Manguli, Iļju Orlavu, Katrīnu Paulu Dīringu, vijolnieku Raimondu Ozolu, dejotājiem Ievu Kemleri un Rolandu Šteinbergu, pianisti Ilzi Ozoliņu, svētku orķestri Raimonda Macata vadībā un pašu Maestro Raimondu Paulu. 

Jubilāre Ilona Bagele beneficē ļaus saviem skatītājiem ielūkoties video un foto atmiņās, lai sajustu to visu, ko māksliniece ir izdzīvojusi uz skatuves un savā dzīvē. 

Biļetes uz koncertu var iegādātie www.bilesuparadize.lv. Nopērkamas biļetes par 30 latiem  

 

Komentāri (31)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu