Lerijs Kings konsultēs Gruzijas opozīcijas telekanālu • IR.lv

Lerijs Kings konsultēs Gruzijas opozīcijas telekanālu

23
Lerijs Kings. Foto: AFP/LETA

Tuvojoties nākammēnes paredzētajām parlamenta vēlēšanām, Gruzijas opozīcijas līdera miljardiera Bidzinas Ivanišvili televīzijas kanāls trešdien pavēstīja, ka tas konsultanta amatam piesaistījis ASV telekanāla CNN bijušo raidījumu vadītāju Leriju Kingu.

Kings pievienojies opozīcijas telekanāla “TV9” konsultatīvajai padomei, paziņoja Ivanišvili izveidotā raidorganizācija. Pats miljardieris paudis apņēmību parlamenta vēlēšanās sakaut prezidenta Mihaila Saakašvili valdošo partiju, ziņo LETA/AFP.

Saakašvili sabiedrotie savukārt apsūdz Ivanišvili, kurš pie bagātības ticis Krievijā, ka viņš patiesībā ir Maskavas marionete.

“Kā “TV9″ konsultatīvās padomes loceklis es ceru paust atbalstu Gruzijas mediju brīvībai,” raidorganizācijas paziņojumā citēts Kings. Paziņojumā ASV žurnālists arī pauž kritiku Saakašvili vadītajai valsts varai. “Es kā žurnālists esmu satraukts, ka Gruzijas valdība arvien vairāk īsteno nedemokrātisku politiku, liedzot neatkarīgiem mediju uzņēmumiem, tādiem kā “TV9″, veikt savas neatkarīgo mediju funkcijas Gruzijas tautas labā,” norādījis Kings.

Viņš līdz 2010.gadam telekanālā CNN vadīja interviju raidījumu “Larry King Live”, bet šogad ir izveidojis tīmekļa uzņēmumu savu interviju pārraidīšanai.

 

Komentāri (23)

buchamona 06.09.2012. 07.53

nulle. Tava ” asprātība” šoreiz ir lieciniece Tavai nezināšanai :) Iemesls konfliktam Kalnu Karabahā, tā pat kā Krimā starp tatāriem un krieviem, vai arī starpetniskajiem konfliktiem Kirgīzijā tika ielikts jau staļinistu laikos un tas nenotika tā, kā leģendā stāsta, ka Staļins ar savu pīpes kātu pēc sava gara stāvokļa vilka robežas uz kartes starp ” brālīgajām republikām”, staļinisti gudri un ar aprēķinu ielika starpetniska naida laika bunbas, kuras viena pēc otra sāka darboties pēc tam, kad sabruka PSRS.

PSRS “iekšējais miers” tika balstīts uz CA durkļiem un mākslīgi izraisīta naida starp tautām, kuru Kremlis izmantoja, lai turētu savā pavadā ” brālīgās republikas”. PSRS laikos tika izdarīts tā, lai armēņi un gruzīni, piemēram, ienīstu viens otru, bet abi ” mīlētu” krievus, kā mazāko ļaunumu.

+8
-1
Atbildēt

0

ilmisimo 05.09.2012. 17.34

….Gruzijas opozīcijas līdera miljardiera Bidzinas Ivanišvili televīzijas kanāls trešdien pavēstīja, ka tas konsultanta amatam piesaistījis ASV telekanāla CNN bijušo raidījumu vadītāju Leriju Kingu.
_____________
par naudu danco Kings un lēkā Kongs?

+7
-1
Atbildēt

0

oktaavs 06.09.2012. 07.43

Nez, vai LK ir pūķina aģents. Vienkarši nauda nesmird (?). Jo lielāka, jo vairāk nesmird..
ASV demokrātijas pamatprincipi ir priekš pelēkās masas. Kam gan negribas pavadīt vecumdienas ar neierobežotu bankas kontu un beigās tik apraktam apzeltītā zārkā ?

+4
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu