Zināmi visvairāk atbalstītie un svītrotie 11.Saeimas deputāti • IR.lv

Zināmi visvairāk atbalstītie un svītrotie 11.Saeimas deputāti

38
Valdis Zatlers (no kreisās) sarokojas ar Jāni Urbanoviču (SC). Foto: Raitis Plauks, F64

Visvairāk plusiņus no vēlētājiem saņēmis Saskaņas centra līderis Urbanovičs

Pieci populārākie 11.Saeimas deputātu kandidāti ir Jānis Urbanovičs (SC), Valdis Dombrosvkis (Vieotība), Valdis Zatlers (ZRP), Raivis Dzintars (Nacionālā apvienība) un Andrejs Klementjevs (SC), liecina LTV ziņu dienesta rīcībā nonākušie dati par apkopotajiem vēlētāju liktajiem plusiem un mīnusiem.

Urbanovičs saņēmis 49 949 plusus un 2571 mīnusu, Dombrovskis saņēmis 45 229 plusus un 763 mīnusus, Zatlers saņēmis 37 235 plusus un 1147 reizes svītrots, Dzintars saņēmis 27 085 plusus un 662 reizes svītrots, Klementjevs saņēmis 26 094plusus un 1554 mīnusus.

Populārs bijis arī Artis Pabriks (Vienotība), kurš saņēmis vairāk nekā 19 tūkstošus plusu, taču viņam ir arī vairāk nekā četri tūkstoši mīnusu.

Solvita Āboltiņa (Vienotība) saņēmusi 6460 plusus un 3207 mīnusus, bet Zatlera Reformu partijas pārstāve Sandra Sondore-Kukule, kura nav iekļuvusi 11.Saeimā, saņēmusi 4425 plusus un 2801 mīnusu.

Arī 11.Saeimā neiekļuvušais Aigars Štokenbergs (Vienotība) saņēmis 4527 plusus un 6159 mīnusus, bet Ģirts Valdis Kristovskis – 8570 plusus un 14 520 mīnusus.

Iveta Grigule (ZZS) saņēmusi 3893 plusus un 2151 mīnusus, bet viņas sīvākajam sekotājam Mārim Kučinskim (ZZS) ir 3551 plusi un 2130 mīnusi. Izlīst caur adatas aci ir izdevies Loretai Skaburskai, kurai ir tikai trīs balsis priekšā Edmundam Demiteram.

 

Komentāri (38)

austrisv 19.09.2011. 21.43

Man personiski riebjas tas Urbis un visa viņa banda.

+12
-1
Atbildēt

14

    astra_ozo > austrisv 19.09.2011. 23.56

    Hari – problēma ir tāda, ka balsu jau pietiek SC un “zatleram” kopā. Vienotības “nacionālradikāļi” varēs pastāvēt pie slitas…

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    k403 > austrisv 19.09.2011. 23.20

    Tīņa līmeņa komentārs. Kā kaut kāda Delfiste…

    +1
    -3
    Atbildēt

    0

    austrisv > austrisv 20.09.2011. 10.04

    Ino!
    Paldies, Tev no sirds, jo jūtos šausmīgi! Vēlreiz paldies Tev par atbalstu, jo to gaidīju!!!! Vismaz viegāk ap sirdi!
    Un tādas daces ciest nevaru, kurām sava tauta pie pakaļas. droši vien , ka runā visusr pati krieviski pie pirmās izdevības.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    dzintarz > austrisv 20.09.2011. 11.49

    >>LNO
    SCP Vienotības grupas un SC draudzības sākums datējams ar 13. janvāra saeimas un šnabja tirgotavu demolēšanu_
    ==========
    Tā nu tas ir. Piekrītu. Forša provokācija izdevās. Turklāt Entonijas ielas apstiprinātā budžeta ietvaros. Turklāt ar lielu troksni, bet “mazām asinīm” – tikai vienam Nesakaņu Centra vēlētājam izsita aci Nesaskaņu Centra policisti – internacionālās saziņas valodas lietotāji.

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    dro > austrisv 20.09.2011. 09.56

    Bet. Nekaisi sev pelnus uz galvas, nekādu kļūdu Tu neesi izdarījusi. Ja no nākotnes būtu izsvītroti vēl Āboltiņa un co, būtu pavisam labi. NA daudz vairāk nevarēja dabūt un labi ka tā. Pie kā noved lieli panākumi jau parliecinājamies iepriekš – LC, TP, Vienotība… Lai zēni un meitenes rūdās un nobriest:)

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    mārtiņš meiers_ > austrisv 20.09.2011. 04.32

    Nevajadzētu aizmirst, ka ZRP ir īsu brīdi pirms vēlēšanām sagrābstīta “partija”, kuri kopā sanāca [it kā] atbalstot Zatlera episko cīņu pret oligarhu pūķi. Bet tagad jau Zatlers koķetē ar oligarhu SC…
    Pilnīgi pieļauju, ka pēc kāda brīža no ZRP frakcijas kāds bariņš atdalīsies un vai nu pāries uz V, vai vnk savu frakciju uzbliezīs. ZRP+SC zaudēs savu balsu vairākumu, un tad jau nāksies mainīt arī koalīciju.
    Savukārt V arī riskē pazaudēt daļu mandātu, kas var aiziet uz NA, ja V izdomās tomēr maigoties ar kremli.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Sanšains > austrisv 19.09.2011. 23.48

    andza –

    Vai “Bet” balsoja par “Vienotību”? Nu, nav taču vēl zināms, ka “Vienotība” ies kopā ar SC.

    Vismaz es neticu, ka Rībena, Druviete, Kursīte, Čepāne ies.:)

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Aldīna > austrisv 20.09.2011. 10.33

    Nu pagaidām nevajadzētu bērt vēl pelnus uz galvas – dzīvosim redzēsim, ceru ka Zatlers vērtēs pēc darbiem (…un tie ir gana raksturojoši)! Protams, ja paņems SC koalīcijā – tā būs zvēriska kļūda. Paskataties un pānalizējat, kas notiek apkārt – krievi agresīvi pārņem rentablos Latvijas biznesus (ne bez Sķēles šēmu palīdzības), Urbis sola Biškeku, taču paša partijas biedrs apgāna ebreju kapus lai noveltu to visu uz latviešiem, Maskavas polittehnologi konsultē SC smadzeņu skalošanā, pat atklāti paziņo ka viņiem ir vielalga ar ko iet, ka tik tikt valdībā un tā arī dara, startā atsakās gandrīz no visiem saviem pamatprincipiem utt. Jābūt galīgi naivam lai noticētu viņu pūlēm Latvijas labāa – visi darbi kā viens liecina par pretējo. Tas viss notiek pēc rūpīgi izstrādāta plāna! Vienīgā, kas vēl kautkā var palīdzēt – tā ir valsts, taču ja valstī pie stūres būs SC …. tad, domājiet paši. Man pat rādās, ka vajadzētu lūgt palīdzību no malas un skaidru plānu un likumdošans bāzi kā pret to cīnītuies. Tagadiņ’ beidzot ir iespēja izveidot koalīciju, kura varetu sakārtot likumdošanas bāazi gan banku, gan nodokļu, gan uzņemēju aizsardzības jomā. Ja paņems SC valdībā – sāksies tāda Krilova fabula, ka tik turies! VALDI DOMĀ GAN AR GALVU, GAN SIRDI!

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    dro > austrisv 20.09.2011. 10.47

    Estipols. SCP Vienotības grupas un SC draudzības sākums datējams ar 13. janvāra saeimas un šnabja tirgotavu demolēšanu:)

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    dzintarz > austrisv 20.09.2011. 12.02

    Pats izdeva rīkojumu nr.2 – tagad lietu kā vīram vajadzētu novest līdz galam.
    =============
    Parakstīja. Izdeva kancelejas dāmas.
    Akurāt kā AirBaltic gadījumā – izdeva ļešcinskis (sievas uzvārdā šļesers), parakstīja Dombrovskis..

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    austrisv > austrisv 20.09.2011. 08.38

    Jā, es balsoju par Vienotību un pierunāju arī savus draugus , un pats trakākais, savu dēlu un viņa meiteni, kaut arī viņi gribēja balsot par VL, jo viņa draugi tā darīja.Tieši tāpēc man griba sraudāt , jo esmu izdarījusi laikam milzu kļūdu. Kā to labot????
    Tāpēc man sāp sirds, jo esmu latviete un nevēlos nekādu sadarbību ar kolobrocionistiem, kuri nīst manu tautu. Tādiem kā Urbis vajag izdabāt tikai Putinam un saņemt naudu. Par viņu plusus bija savilkuši tikai krievvalodīgie nevis tauta, kā viņš teica TV1! Es viņu ienīstu no sirds un pat svītrošana būtu par maz. Man vienalga vai esmu tīnis vai kas cits, jo šos krievvalodīgos, kuri te dzīvo un nīst manu tautu, nekad negribu redzēt vpie varas.
    Bet, nekas, nākošreiz nevienam vairs neieteikšu balsot par Vienotību, ja tā piedalīsies valdībā.

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    Aldīna > austrisv 20.09.2011. 11.13

    SCP, protams, ir Vienotības TP augonis un Kremļa signālu uztvērejs. Man rādās, ka štelle bij tāda – Maskava saprata ka PCTVL lādēt iekšā piķi ir bezjēdzīgi, tapēc piesolot biznesa labumus Krievijā u.c. ekstras nopirka Oranžos, kuri ar lielāko prieku pārdevās un Pabriks ar bij’ tai visā borģelē iekšā un no nacionāla viedokļa paudēja vienas nakts laikā kļuva par internacionālistu, kas arī atspoguļojās ārlietu ministra postenī veiktajos darbos. Pēc juku sākšanās TP riskus tāteikt vajadzēja diversificēt un tāpēc Štokijs ar Pabriku un vēl dažiem “līdzīgi domājošiem” dibināja SCP. Tad iekļāvās Vienotībā ar visām slavenajām veto tiesībām utt. Ja pagājušajā Saeimā koalīcijā iekļautu NA – sazin kā vēl viss būtu, jo VL! ir gana spuraini un drošāk brauktu augumā koalīcijas partneriem, nekā to darīja V. Nu pagaidām jāgaida Zatlera lielais paziņojums, kurš rādās būs viens no svarīgākajiem pieņemtajiem lēmumiem šajos 20 gados. Pats izdeva rīkojumu nr.2 – tagad lietu kā vīram vajadzētu novest līdz galam.

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    astra_ozo > austrisv 19.09.2011. 23.20

    Imagine – likumīgais pilsonis Kravcovs, okupanti( krievu armijas pensionētie virsnieki), okupantu ofiņu sievas, kuras saņem algas strādājot par vēstures skolotājām Latvijas skolās, komjaunieši un komunisti, Rubiks un dēli, Ždanokas draugi – tagad tie būs arī Tavi “draugi” ,

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

    astra_ozo > austrisv 19.09.2011. 22.11

    Tie tagad būs Tavas partijas sabiedrotie valdībā… :) Neķer kreņķi! :)

    +5
    -1
    Atbildēt

    0

Ieva 19.09.2011. 19.51

Lai arī man pārmet ideālismu, tomēr šmucīgie kandidāti tomēr jaunajā kulītē nav iekļauti. Izņēmums varbūt ir Ēlerte, kuru tauta vienkārši nesaprot. Pārejie ir izsvītroti sava egoisma dēļ. Pat Kristovskis ar savu deklarēto godīgumu, tik dikti cīnijās par ārlietu ministra krēslu uzsverot savas(!) izaugsmes nepieciešamību, ka aizmirsa par to, kā labāk būtu Latvijai. Izblamējās gan pēc tam vairākas reizes, bet laikam kopumā tak izauga, un nu, pārauga…

Vai atkal V strādās kā darbā iekārtošanas birojs? Kur paliks caurkritušie politiķi? Vienreiz jau ar savējo bīdīšanu savu reputāciju sabojāja, vai to darīs vēlreiz?

+6
-5
Atbildēt

7

    dzintarz > Ieva 20.09.2011. 10.47

    Sveiks Hari! Par Ēlerti piekrītu.
    Manuprāt, viņa noteikti varētu attīsties līdz Latvijas Kultūras Ministram.
    Es noteikti būtu “plusojis” ja būtu vienotā vēlēšanu nogabalā.
    Tomēr ir konsekvences. Manā apgabalā varēju vien otrreiz mīnusot Ģirtiņu, plusot Vilku, Judinu u.c.
    Un vairākos apgabalos balsot (ko pieļauj pilnīgi nepārbaudāmā zīmogu kārtība dažos “gremlinu vēlēšanu speciālistu” instruētos iecirkņos Latvijas Austrumu Kaimiņa pierobežā un dažos Rīgas guļamrajonu iecirkņos) es nevēlos.

    Elektroniskai balsošanai – jā!

    0
    0
    Atbildēt

    0

    aivars_silins > Ieva 20.09.2011. 07.10

    Zini, Andža, nevajag nolikt cilvēkus. Nevajag pataisīt Zatleru par kaut kādu Zīgeristu. Tā tāda valsts kantornieku filozofija, kuriem katru mēnesi garantēta nauda kontā. Es visu laiku atbalstīju Vienotību (un vēl tagad atbalstu), bet nobalsoju par Zatleru, jo ceru, ka viņš bišķi iedos kādu grūdienu. Tā septiņpadsmit reiz nomērīšana un beigās nenogriešana līdz kaklam. Mazais bizness knapi velk dzīvību, visas rezerves iet uz galu, iedzīvotāju pirktspēja joprojām krīt, rēķinus aizvien grūtāk nomaksāt. Par darbaspēka nodokļiem runā gadiem, bet absolūti nekas nemainās. Nu, cik var pa tukšo muldēt? Vilnītim ļāva divus gadus demontēt KNAB, Flikam ļāva izsaimniekot AirBaltic, Lemberga stipendiātiem ļāva diktēt noteikumus utt. Būtu stingrāka nostāja, varbūt nemaz nebūtu nonācis līdz Saeimas atlaišanai. Visu cieņu Dombrovskim, bet nu pārlieku apdomīgs un piesardzīgs. Būtu labāk domājis par valsts lietām, nevis jau drukājis grāmatu par krīzes pārvarēšanu. Domāju ilgi un dikti pirms vēlēšanām, izvērtēju riskus, un secināju, ka sliktāk tāpat nebūs. Kapu stabilitāte mums nav vajadzīga. Tad te austrumu kaimiņš ienāks pilnīgi tukšā teritorijā. Tā ka nevajag nolikt apkopēju. Jūs, Rīgas pārgudrie, reizēm nemaz tik gudri neesat.

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    astra_ozo > Ieva 19.09.2011. 22.44

    to Agrunte
    Tā varētu būt – ZRP – prokrieviska un ķipa “labēja”.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Sanšains > Ieva 19.09.2011. 22.46

    agrunte:

    Varbūt tā apkopēja instinktīvi jūt, ka ZRP ir sarkana.
    ======================================
    :):)

    Nacionālajos jautājumos tas tā droši vien ir: nacionāli nihilistiskais Tukišs, Ušakova tuvais draugs Dombrovskis, promaskavsiskā pasākuma “Baltijas forums” aktīvists Makarovs.

    Bet, kad ZRP lems sociālekonomiskajos jautājumus, tad gan tur vieta apkopējai droši vien neatradīsies.

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    astra_ozo > Ieva 19.09.2011. 22.15

    Šodien papļāpāju ar vienu kundzi gados. Viņa strādā par apkopēju kādā privātā kantorī.
    Jautāju – par ko viņa nobalsojusi – viņa atbild par Zatlera partiju. Es prasu – kāpēc?
    Viņa – ceru, ka vismaz kkas mainīsies.
    Viszemākā līmeņa strādniece balso par nevienam nezināmu un neizprotamu krasi labēju partiju – vai tas nav absurds? :)

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    Andris > Ieva 19.09.2011. 22.25

    Andza: Jau jau partija nevienam nezināma, tad arī nevar zināt, kādas idejas tā īsti pārstāv. Bez tam, “krasi labējā” partija nevar sadarboties ar PSKP (SC), bet tieši to ZRP taisas darīt. Varbūt tā apkopēja instinktīvi jūt, ka ZRP ir sarkana.

    +4
    0
    Atbildēt

    0

    Sanšains > Ieva 19.09.2011. 19.58

    Lai kā man nepatika Ēlertes savulaik proponētā ideoloģija “liberālisms über alles”, man žēl, ka viņa nav iekļuvusi Saeimā.

    Manuprāt, viņa būtu sakarīgāka un prognozējamāka par JEBKURU Zatlera partijas deputātu, par kuriem gan mēs nekā jēdzīga joprojām nezinām.
    Un par Latviju man būtu mierīgāks prāts.:)

    +13
    0
    Atbildēt

    0

Aldīna 20.09.2011. 12.35

Nu tak šaubu nav – viņi to Sudrabu vislaik kautkam gatavo. Skolo Krievijas vēstniecība kopā ar Pleskavas šosejas darboņiem.

+1
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu