Dombrovskis pauž skaidru atbalstu Zatlera pārvēlēšanai • IR.lv

Dombrovskis pauž skaidru atbalstu Zatlera pārvēlēšanai

50
Ieva Čīka, LETA

Vēlējumu turpināt prezidenta darbu premjers ierakstījis Zatleram dāvinātā grāmatā

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (JL, “Vienotība”) trešdien paudis nepārprotamu atbalstu Valsts prezidentam Valdim Zatleram turpināt pildīt prezidenta pienākumus arī uz nākamo pilnvaru termiņu, vēsta aģentūra LETA.

Tikšanās laikā ar Zatleru premjers viņam dzimšanās dienā uzdāvinājis grāmatu “Latvijas bākas”, kurā personīgi ar roku ierakstījis nepārprotamu vēlējumu turpināt strādāt Valsts prezidenta amatā. To, ka uzdāvināta šī grāmata, apstiprinājusi Ministru prezidenta preses sekretāre Līga Krapāne.

Grāmatas vāka lapā Dombrovskis novēlējis ar visaugstāko atbildību par Latvijas valsti un tautu arī turpmāk pildīt valsts pirmās amatpersonas pienākumus, ko Zatlers četru gadu laikā ar savu darbu ir pārliecinoši pierādījis. “Jums izvirzītie uzdevumi un laiks, kurā tos pildāt, nav nedz vieglākais, nedz politiski pateicīgākais. Tomēr par Jūsu nozīmīgo veikumu liecina pieņemtie lēmumi un pilsoniskā stāja, politiskā neatkarība un gribasspēks, kas ļāvis iegūt ievērojamu tautas uzticēšanos un mandātu darbam arī nākamajā pilnvaru termiņā,” ierakstā pauž Dombrovskis un novēl Valsts prezidentam labu veselību un veiksmi, līdzcilvēku atbalstu un tautas uzticību.

Šajā grāmatā aprakstīta ne tikai piekrastes un bāku vēsture, bet arī bāku tehniskie parametri, kā arī interesantākie ar tām saistītie notikumi. Grāmata izdota, lai saglabātu liecības par Latvijas bākām kā interesantām vēstures liecībām un to arhitektonisko vērtību.

Jau ziņots, ka pašreizējais Valsts prezidents Valdis Zatlers paziņojis par vēlmi atkārtoti kandidēt uz šo amatu. Kā kandidātu pagaidām Zalteru nav izvirzījusi neviena partija.

Komentāri (50)

Edzs 23.03.2011. 14.28

.
par Buratino godapratu es neshaubos bet neticu Lapsai Alisei.

+8
-1
Atbildēt

0

mary75 23.03.2011. 13.19

Būtu gan labāk, ja Zatleri kā V prezidenta kandidātu oficiāli, pagaidām to var uzskatīt arī par tikai Dombrovska personīgo viedokli, un, ņemot vērā iepriekšējo pieredzi, nebrīnīšos, ka jau rīt Āboltiņa, Kristovskis, Jaunups vai vēl kāds pateiks ko pilnīgi atšķirīgu.

+7
-1
Atbildēt

2

ivetao2007 23.03.2011. 15.43

Iznāk,ka man ar prezidentu vienā dienā dzimšanas diena. Tikai man to gadu drusku vairāk – aiztecējuši – savi 85. Paldies Ministru prezidentam Valdim Dombrovskim – nebiju aizmirsts, saņemot īpašu pateicības rakstu , kura Ministru prezidents izjustiem vārdiem cildinājis manu varēšanu Latvijas labā. Kopā ar rakstu saņēmu ar krāšņu rožu buķeti. Paldies manas nākošās grāmatas izdevējai Vijai Kilblokai, kurai arī bija izcila dāvana – paskaini skaistā Zvaigznes izdota grāmata ZEME. Vēl mani sveica akademiķis Tālis Millers, škēpa mešanas virsaitis Valentins Mazzālītis un latviešu valodas skolotāja Ruta Dābola, kura manā jaunajā grāmata “Cilvēki un Notikumi” palidzeja salikt kopa un rediģet daudzas nodaļas. Pirms tam Rīgas Latviešu biedrībā bija raudzības manai iepriekšējai grāmatai par Siguldas Operas svētku zvaigznēm.

+4
-2
Atbildēt

1

    austrisv > ivetao2007 23.03.2011. 17.01

    Prieks, ka neesat aizmirsts un lai Jums veicas turpmākā dzīvē un darbā! Veselību, Jums, Mežavilka kungs un radošu garu arī turpmāk!

    +3
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu