Podkāsts nr.173: Elīnas Pinto uznāciens. Prezidenta vēlēšanu gaidās. Ukraiņu pretuzbrukuma perspektīvas • IR.lv

Podkāsts nr.173: Elīnas Pinto uznāciens. Prezidenta vēlēšanu gaidās. Ukraiņu pretuzbrukuma perspektīvas

podkāsts šķiltava
Pauls Raudseps

Šonedēļ uz žurnāla Ir vāka redzama prezidenta amata kandidāte Elīna Pinto, kuru intervējusi mūsu žurnāliste Anda Burve-Rozīte. Raidierakstā Anda kritizē attieksmi, kuru sajūt diskusijās par Pinto kandidatūru, un pastāsta, kādu iespaidu uz viņu atstājusi partijas Progresīvie nominētā Eiropas latviešu organizācijās aktīvā juriste un publiskās pārvalības eksperte. Anda ar kolēģiem Aivaru Ozoliņu un Paulu Raudsepu vērtē nepieciešamību piesaistīt ZZS balsis, lai tiktu ievēlēts Jaunās Vienotības kandidāts Edgars Rinkēvičs. Ir žurnālisti arī apspriež starptautiski atzītā militārā eksperta Maikla Kofmaņa interviju, kurā viņš izsaka savas prognozes par ukraiņu pretuzbrukumu un kara tālāko gaitu.

Podkāstā Šķiltava Ir žurnālisti katru piektdienu izskaidro, apspriež un reizēm arī iesmej par nedēļas politiskajiem un sabiedriskajiem notikumiem. Atklāj gan notikumu, gan pašu darba aizkulises, kurām neatrodas vieta tradicionālajā drukātā žurnāla rāmjos. Podkāsts ir pieejams Ir.lv, Spotify, Apple un Google Podcasts.

Labākais veids, kā atbalstīt mūsu redakcijas darbu — abonēt Ir: ir.lv/abonesana/zurnals-ir/

Esam arī pateicīgi visiem, kas gatavi atbalstīt tieši Šķiltavu — to var darīt šeit: https://donate.stripe.com/3cseXT7E8guidmoaF2

Ja vēlaties ziedot atkārtoti, to var darīt šeit: https://buy.stripe.com/fZe9Dzf6Ace2gyAdRf

Atcelt savu regulāro ziedojumu varat šeit: https://billing.stripe.com/p/login/bIY8wQ7847sH0owdQQ 

 

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu