Mārupītes plūdu dēļ lieli satiksmes ierobežojumi • IR.lv

Mārupītes plūdu dēļ lieli satiksmes ierobežojumi

7
Applūdušais Arkādijas parks. Autors: Edijs Pālēns, LETA

Applūdusi arī daļa Uzvaras bulvāra un Jelgavas ielas, kā arī tramvaju depo

Applūdušās Mārupītes dēļ Pārdaugavā ieviesti jauni satiksmes ierobežojumi – slēgta transporta kustība Uzvaras bulvāra posmā no Raņķa dambja līdz Eduarda Smiļģa ielai, kā arī Jelgavas iela posmā no Akmeņu ielas līdz Vienības gatvei. Applūdis arī ugunsdzēsēju depo Akmeņu un Jelgavas ielas krustojumā, vēsta aģentūra LETA.

Mainītas vairāku sabiedriskā transporta maršrutu līnijas. Pa citu maršrutu kursē 4., 7., 8., 21., 25., 38., 39. un 55.maršruta autobusi. Savukārt 10.tramvajs kursē līdz 4.tramvaju depo. Tālāk līdz Rīgas centram pasažierus ved dzelteni autobusi, kas apzīmēti ar numuru “10” un Arkādijas parku apbrauc gar Āgenskalna tirgu.

Likvidējot plūdus, cietis arī kāds Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieks. Viņam uz kājas uzkritis no upītes izcelts koks. Cietušais ievietots slimnīcā.

Patlaban pie aizsprostojuma ugunsdzēsēju automašīnas atsūknē ūdeni. Tāpat notiek sagatavošanās caurteces mehāniskai tīrīšanai, jo ūdenslīdēju spēkiem vien darbus ātri nevar paveikt.

Jau ziņots, ka plūdus radījusi ūdenslīmeņa celšanās Mārupītē. Naktī no svētdienas uz pirmdienu avārijas dienestam nebija izdevies novērst plūdus, kaut arī iztīri 24 metri Mārupītes caurtekas.

Komentāri (7)

andris902 06.09.2010. 14.44

…un kur Šlesers ar gumijniekiem un spainīti rokā?… :))
…skat!…sanāktu reklāmas kampaņa “Smēlējs…” :))

+4
0
Atbildēt

0

brigita_damme_rtk_lv 06.09.2010. 13.04

Jārauj augšā HES.

+2
0
Atbildēt

0

archoftriumph 06.09.2010. 12.41

soriit skatijios kaa ugunsdzeeseeji paarpumpee caur tievaam sljuuteneem uudeni un sapratu ka elementaaro matemaatiku nevienam tur nemaaca – paies vismaz meenesis kameer liimenis nokritiisies pie taadas pumpeesanas :(

izdomaaju kaa var to izdariit 10-100x aatraak un tik pat reizu leetaak bet nebija kam pastaastiit – visi gudri pashi. peec tam padomaaju ka nevienam jau neinteresee lai tas notiktu aatraak un leetaak :(

+1
0
Atbildēt

1

    Arija Saleda > archoftriumph 06.09.2010. 14.27

    Ātrāk būtu novērst aizdambējumus, un ūdens pats atrastu ceļu uz Daugavu, tas parks applūst katru pavasari, kaut kad jau tas ūdens aiztecēs pats.

    0
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu