Eksperti kritizē politiķu zināšanas vides jomā • IR.lv

Eksperti kritizē politiķu zināšanas vides jomā

29
Jana Kudrjavceva, F64

LNT diskusiju raidījumā izskanējušo ''Vides fakti'' vērtē kā melus

Latvijas televīzijas raidījuma "Vides fakti" komanda analizē pēdējo četru gadu laikā Latvijā vides aizsardzības jomā notikušo un skatās, cik zaļa izskatās Latvijas perspektīva. 

Komentāri (29)

runivs 29.09.2010. 22.10

Zinu, ka visi esat ļoti aizņemti, taču iesaku katram atlicināt nedaudz laika, lai noskatītos šo raidījumu.
Šis Sandija Semjonova Vides faktu raidījums perfekti parāda atsevišķu mūsu politiķu liekulīgo ATTIEKSMI pret visvērtīgāko Latvijas kapitālu – nepiesārņotu vidi. Raidījumā esošās intervijas ļoti negatīvā gaismā parāda Stendeznieku un Šleseru, tās liecina, ka diemžēl pat ZZS vadība absolūti neorientējas ilgtspējīgas attīstības jomā, bet Urbanovičs no Saskaņas Centra – vispār ir nulle šajā ziņā. Ekoloģiskās drošības ziņā mēs pasaules mērogā esam 8. vietā no augšas! Īslaicīgu ekonomisku interešu vadīti mēs nedrīkstam zaudēt šīs vērtības.Pretējā gadījumā tas būtu noziedzīgi pret mūsu bērniem un mazbērniem.

+35
0
Atbildēt

0

inga_latkovska 29.09.2010. 22.13

Esmu patīkami pārsteigts par Dombrovski. Kur viņa galvā var paturēt tik daudz info, pārzināt vides aktualitātes? Visu cieņu.

Par pārējiem – bez komentāriem, tas ir vāks..

+30
0
Atbildēt

5

    astra_ozo > inga_latkovska 30.09.2010. 00.11

    Kas vainas Zīlem?

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    dainis > inga_latkovska 30.09.2010. 00.16

    Piekrītu. Zīle atbildēja ļoti labi. Pēc būtības, pat vēl lielāku cieņu. Dombrovskis tomēr labu laiku ir premjers, t.i. strādā ar šiem datiem ikdienā.

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > inga_latkovska 30.09.2010. 02.08

    Urbanovichs ļoti labi prot izdabāt – latviešu lasītājiem stāsta, ko tie grib dzirdēt, krievu – kas tiem patīk, Maskavā – vienu sola, Eiropā – citu. Nu nevar tādu-nekādu par premjeru. Kauns pa visu ģīmi iznāks.

    +6
    0
    Atbildēt

    0

    dainis > inga_latkovska 30.09.2010. 00.09

    Dombrovskis tiešām patīkami pārsteidz.
    Bet Urbanovču par premjeru? Es vispār neesmu dzirdējis nevienu sakarīgu atbildi uz būtiskiem jautājumiem, nevienā jomā.

    +8
    0
    Atbildēt

    0

    astra_ozo > inga_latkovska 30.09.2010. 00.21

    Urbanovičs tiešām pārsteidz – tādas pašas atbildes par ekonomiku, par budžeta sakārtošanu. Vispār nulle. Kurā no tēmām viņš orientējas? Grūti iedomāties – laikam sadarbībā ar Krieviju.

    +8
    0
    Atbildēt

    0

egils_krastins 29.09.2010. 22.19

Manupraat vajadzeetu veikt izmainjas likumdoshanaa, lai piem.nelikumiigi padziljinaats graavis tiktu aizbeerts un veiktais postiijums dabaa likvideets. Ar naudas sodiem, kaa redzams, nekaadu respektu pret dabu nepanaaksi.

Britaanijaa ja kaads kaut ko uzcelj nelikumiigi, tad vinjam dod laiku nojaukt pasham. Ja tas nav izdariits, tad ierodas speciaalisti, kas nojauc un piestaada reekjinu likumus necienoshajam.

Manupraat shada prakse pat Stendzenieku noliktu pie vietas. Graavi aizbeert, Stendzeniekam apmaksaat vairaaju tuukstoshu veertu izmaksu reekjinu. Naakoshreiz padomaas, pirms ko iesaaks dariit.
Stulbenji vienmeer dabuu ar mietu pa galvu – nedaudz paarfraazeets Saalamana teiktais…

Sabiedriibai ir jaaiemaaca respekteet vide ar ljoti smagaam soda sankcijaam.

+13
-1
Atbildēt

1

    runivs > egils_krastins 30.09.2010. 00.14

    Jums taisnība-pirms dažiem gadiem konozvaigznei B.Vilisam tika piespriests ap 22 000 $ liels nauda sods, ka viņš pie savām mājām pārveidojis salu. Lai piekļūtu tai, upē viņš bija iebēris 7,6 kubilmetru celtniecības materiālu un salu pārklājis ar aramzemi, kur uzstādījis smidzinātāju sistēmu. Izrādījās- viņš nebija zinājis, ka viņa īpašuma daļa ietilpst liegumā.Kopš tā laika aktieris pūlas atjaunot vides sākotnējo stāvokli. Salas stāvokli Aidaho Vides aizsardzības aģentūra vērtēs nākamos 10 gadus.
    Diemžēl mūsu valsts vides dienesti netiek galā ar tādu niecību kā Stendzenieks, kas, sarausis naudu no valsts nozadzējiem, atļaujas ņirgāties par noteikto kārtību.

    +9
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu