Savickis un Strautiņš privāti reklamē PLL • IR.lv

Savickis un Strautiņš privāti reklamē PLL

23
Guntis Ulmanis un Juris Savickis. Autors: Romāns Kokšarovs, F64

Apvienības līderi izmanto iespēju izrādīties hokeja translācijās sabiedriskajā TV

Apvienības ''Par labu Latviju'' (PLL) privāto reklamētāju pulciņam pievienojies tās valdes loceklis, gāzes kompānijas "Itera Latvija" prezidents Juris Savickis un "Rīgas piena kombināta" padomes priekšsēdētājs Ivars Strautiņš, kuri bija arī starp kustības PLL dibinātājiem.

Savicka un Strautiņa ierakstītās un, saskaņā ar noslēgumā pausto, kā privātpersonu apmaksātās reklāmas atskaņo Latvijas Radio. Jau vēstīts, ka līdzīgi PLL kandidāti Baibu Rozentāli reklamē mūziķis Igo un viņas saraksta biedres režisores Gaļinas Poliščukas teātra aktieris Andris Bulis.

PLL līderi izmanto arī iespēju izrādīties sabiedriskā kanāla LTV7 hokeja translācijās, kur demonstrē kluba ''Rīgas Dinamo'' spēles. Ceturtdien pirms Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles starp Rīgas "Dinamo" un Jekaterinburgas "Avtomobilist" Latvijas himnu dziedāja Saeimas deputāts Vents Armands Krauklis (TP), kurš kandidē 10.Saeimas vēlēšanās no PLL saraksta, vēsta aģentūra LETA. Lai arī Krauklis savulaik bija kapelas "Bumerangs" dalībnieks, pēdējā desmitgadē viņš nodevies politikai, bija Valkas mērs un 9.Saeimā vadīja Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisiju.

Taču PLL premjerministra kandidāts, Rīgas vicemērs Ainārs Šlesers, kurš pēc ceturtdienas spēles pasniedza balvas labākajiem spēlētājiem, publikas ovāciju vietā nikni izsvilpts, stāsta līdzjutēji. Citu PLL kandidātu eksprezidentu Gunti Ulmani, kurš kā kluba prezidents sacīja uzrunu sezonas atklāšanas spēlē, publika sagaidīja ar pieklājīgiem aplausiem.

Daži TV vērotāji par nekorektu uzskata biežo īpaši svarīgās skatītāju ložas demonstrēšanu TV ekrānā. Tur parasti redzami Savickis, Ulmanis, ekspremjers Aigars Kalvītis (TP), PLL atbalstītājs ''Skonto būves'' īpašnieks Guntis Rāvis, u.c. Vienu reizi vērojam hokeja spēli bijis redzams arī Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (JL, ''Vienotība'').

Jau vēstīts, ka Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs saņēmis ap 40 trešo personu pieteikumus partiju priekšvēlēšanu reklāmai. Vēl tiks vērtēts, vai šie izdevumi ieskaitāmo atbilstīgo politisko organizāciju kampaņas kopsummā.

Komentāri (23)

martins_kibilds 24.09.2010. 16.00

Nu Krauklim nevajadzētu pārmest. Cilvēks tomēr saprot, ka politika būs jāmet pie malas, tāpēc tagad viņš mēģina iekļūt atpakaļ šovbiznesā, kur reiz plūca laurus kapelas sastāvā.

+18
-2
Atbildēt

1

dro 24.09.2010. 17.41

Ar nepacietību gaidīsim rītdienas spēli – iespējams himnu dziedās Poļiščuka!:))

+16
-1
Atbildēt

1

    Janka, Janic > dro 24.09.2010. 17.51

    man labaak patiktu ka Kalviitis uz ķemmes himnu nolaistu , vo buutu efekts …cieti!

    +7
    0
    Atbildēt

    0

LR Aizsardzības mini 24.09.2010. 15.59

Laikam Dinamo tāpēc aŗi zaudēja, nevēlējās spēlēt “PLL”

+15
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu