Ulmanis: Finansējums Rīgas "Dinamo" komandai ir nodrošināts • IR.lv

Ulmanis: Finansējums Rīgas “Dinamo” komandai ir nodrošināts

31
Foto: Ieva Čīka, LETA

Savickis Maskavā risinot kluba finanšu jautājumus

Finanses Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas “Dinamo” turpmākai pastāvēšanai ir nodrošinātas, kaut papīri pagaidām oficiāli vēl nav parakstīti, piektdien Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ikgadējā kongresā izteicās AS “Dinamo Rīga” padomes loceklis Guntis Ulmanis, ziņo LETA.

Starpsezona Rīgas “Dinamo” nometnē tika aizvadīta lielā neziņā, jo komandai joprojām nav ģenerālsponsora – klubu pameta galvenais naudas devējs gāzes kompānija “Itera”. Lai arī atrisinājums sponsoru piesaistei vēl nav atrasts, pašlaik līgumi ar vienību noslēgti 23 hokejistiem.

“Rīgas “Dinamo” situācija ir smaga, un pašlaik neviens nav pasargāts no neprognozējamiem lēmumiem, tomēr uz šodienu finanses klubam ir nodrošinātas, kaut papīri līdz galam vēl nav parakstīti,” piektdien izteicās Ulmanis, sakot, ka kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis katru nedēļu dodas uz Maskavu, lai risinātu šo problēmu.

“Turpinām runāt arī ar Latvijas kompānijām. Jādomā, kā meklēt finansējumu Latvijas hokejam arī no Latvijas ekonomikas, jo nedrīkstam zaudēt Rīgas “Dinamo” komandu – hokejs ir numur viens Latvijā,” stāstīja Ulmanis.

“Dinamo” komanda jauno sezonu sākusi ar trim spēlēm savā laukumā, kurās gūta viena uzvara. Ja vienības sezonas atklāšanas spēli pret Minskas “Dinamo” klātienē noraudzījās 7750 skatītāju, tad vēlāk pret Jaroslavļas “Lokomotiv” un “Soči” tribīnēs tika fiksēti tikai attiecīgi 3690 un 4170 skatītāji.

Nākamās četras spēles Rīgas klubs aizvadīs izbraukumā, tiekoties ar Ņižņekamskas “Ņeftehimik”, Toljati “Lada”, Čeļabinskas “Traktor” un Hantimansijskas “Jugra” no Krievijas, bet savā laukumā nākamo maču aizvadīs 23.septembrī.

Komentāri (31)

Janka, Janic 12.09.2014. 16.29

kad biju biju jauneklis , skatiijos hokeja speeles ar interesi un itkaa pie sevis slimoju par peeseresa izlasi , bet kad krievu armija apspieda Praagas pavasari ,brutaali apšaujot civiliedziivotaajus visa pasaule bija šausmaas , slepkavošana Eiropas centraa, no taa briiža saaku priecaaties par katru krievu izlases zaudeejumu , iipaši jau 1968. gada čempii, tagad kad krievi okupee un apšauda Ukrainas valsts teritoriju , slepkavojot un izlaupot , man viss krieviskais kļuvis pretiigs arii šis khl ar visu ulmani savicki un paareejiem taukmuuļiem , neskjatos to vairs , pazuda pilniigi jebkaada interese par taadu riigas ģinamo.

+23
-1
Atbildēt

2

    dro > Janka, Janic 12.09.2014. 22.32

    Ebenemezers. Ebenemezers kad biju biju jauneklis , skatiijos hokeja speeles ar interesi un itkaa pie sevis slimoju par peeseresa izlasi…

    ___________________

    Nu tad jau nav brīnums, ka tā nīsti NA:)

    +7
    -11
    Atbildēt

    0

    janis17 > Janka, Janic 14.09.2014. 13.55

    lno, cilvēks aug, tas nekas, ka lēnām…

    1968. sāka neieredzēt sarkano mašīnu, tagad savicki, pēc padsmit gadiem aizdomāsies līdz āboltiņai un TUA.

    +3
    -3
    Atbildēt

    0

Ojārs 12.09.2014. 16.02

Laikā, kad karojot pret krieviem ukraiņi ziedo dzīvības par savas valsts neatkarību, Latvijas klubs mierīgi piedalās Krievijas čempionātā. Un lumpeni auro : Ģinamo, ģinamo, riga!

+20
-3
Atbildēt

1

    Janka, Janic > Ojārs 12.09.2014. 16.31

    tas miiliit nav Latvijas klubs , tas ir privaats , kas grib lai atbalsta krievu invaaziju Ukrainaa skatoties viņu hokeju vai svinot sieviešdienu un 1. maiju , vai veel labaak balso par kremļka noziedziigaas partijas sateliitiem muusu interfronti.

    +13
    0
    Atbildēt

    0

buchamona 12.09.2014. 21.02

ex prezidents kopā ar ex VDK virsnieku Krievijas – Ukrainas kara kontekstā diedelē naudu hokejam pie kremliniem :) Pilnīgs sviests.

Man patīk hokejs, labprāt to skatos. Pagājušajā sezonā noskatījos lielāko daļu Rīgas Dinamo spēļu. Kopā ar mazbērniem tā mums bija laba saite ar Latviju. Taču šobrīd esmu zaudējis jebkuru interesi par šo KHL amfiteātri:)

Manprāt pareizi būtu, ja Dinamo klubs nobankrotētu.Hokejs Latvijā ir kļuvis par vienu no nacionālajiem sporta veidiem, tādēļ spēlētāji jāsaglabā, jāveido jauna komanda, jāatrod cits finansējums, jāspēlē citos turnīros. Par Krieviju ir jāaizmirst, un ne jau tikai hokeja kontekstā. Nekādu kultūras sakaru, nekādu citu kopēju izklaižu, nekādu uzturēšanās atļauju. Krievija šobrīd ir garīgi slima. Kā raksta Makarevičs – Боюсь, этот народ уже не спасти”. Ukrainas patriahs Filarets paziņoja, ka Putins sadarbojas ar sātanu un nevar viņa vārdiem nepiekrist. Tad nesadarbosimies ar tiem, kuri kalpo ļaunumam

+15
0
Atbildēt

3

    ILZE > buchamona 13.09.2014. 01.04

    rinķī apkārt

    Galvenais, lai Dombrovskis un Āboltiņa neformālā gaisotnē var satikties ar kuratoru.

    +4
    -8
    Atbildēt

    0

    ILZE > buchamona 13.09.2014. 10.04

    rinķī apkārt

    Manprāt pareizi būtu, ja Dinamo klubs nobankrotētu.

    ______________

    Liels puika, bet tic pasakām!!! Ģinamo tas ir čekas politiskais projekts intelektuāli vismazāk attīstītās tautas daļas apstrādei. Ģinamo nevar nobankrotēt vai palikt pēdējā vietā, pēc definīcijas. Tas būtu tas pats, ja izvarotājs sev nolauztu daiktu.

    +4
    -8
    Atbildēt

    0

    dro > buchamona 12.09.2014. 22.25

    riņķī apkārt. Skarbi, bet patiesi. Liekas sācies Dināmo boikots. Uz spēli ar Lokomotīvi, kurā spēlē arī Sprukts bija ieradušies ap 3.5 t. skatītāju:)

    +8
    -8
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu