Ulmanis pagājis malā no aktīvās priekšvēlēšanu cīņas • IR.lv

Ulmanis pagājis malā no aktīvās priekšvēlēšanu cīņas

55
Guntis Ulmanis PLL birojā. Autors: Andrejs Terentjevs, F64
Indra Sprance

Pēc neveiksmīgajām TV debatēm eksprezidents turpmāk tiksies ar vēlētājiem reģionos

Apvienības ''Par labu Latviju'' (PLL) priekšsēdētājs Guntis Ulmanis pēc 31.augusta neveiksmīgā starta LNT ''Līderu debatēs” ir pagājis malā no aktīvās priekšvēlēšanu cīņas, liecina gan PLL biedru teiktais, gan arī eksprezidenta pēkšņais lēmums nesen atteikt iepriekš sarunātu interviju Latvijas Radio.

Kāds apvienības biedrs Ir.lv atzina, ka Ulmanis neesot bijis gatavs Vidzemes sarakstu līderu diskusijām televīzijā. Kā prezidents savulaik viņš bijis pasargāts no asiem jautājumiem, tādēļ nebija gatavs tam, kas notika televīzijas tiešraidē.

31.augustā notikušajās TV debatēs viņš saņēmis ne vienu vien neglaimojošu izteikumu, piemēram, ''Saskaņas centra'' deputāta kandidāts Jānis Ādamsons teica, ka jautājumu uzdos ''Ulmaņa kungam, kamēr viņš nav atdzisis'', bet ''Visu Latvijai!'' – TB/LNNK deputāta kandidāts Raivis Dzintars sacīja, ka esot sagatavojis jautājumu Ulmanim, taču to tomēr uzdos kādam citam, jo ''Ulmaņa kungs ir pelnījis atpūtu''. Ulmanis TV debatēs saņēma asus jautājumus par to, vai viņa uzvārds ''netiek izmantots kā mušpapīrs vēlētāju pievilināšanai'', bet savās atbildēs eksprezidents nebija tik pārliecinošs.

Politiķu teiktais liecina, ka eksprezidents arī turpmāk tiksies ar iedzīvotājiem reģionos, tomēr uz intervijām, kurās varētu būt asi jautājumi, vai priekšvēlēšanu diskusijām ar politiskajiem oponentiem Ulmanis varētu vairs arī nedoties. Oficiālu Ulmaņa viedokli Ir.lv nav iespējams iegūt, jo PLL valde nolēmusi nesniegt nekādu informāciju medijam IR.

Komentāri (55)

mary75 15.09.2010. 13.53

Ulmanis tiešām izskatās kā smags organiķis un encefalopāts, varētu būt, kāsdu hronisku smadzeņu asinsrites traucējumu rezultatā, ne pārāk kritisks gan pret savu veselības stāvokli, gan pret savas personas lomu un vērtējumu sabiedrībā.
Tas jau redzams katram.
Kauns PLL iz,mantot slimus un nekritiskus cilvēkus savā reklāmas kampaņā.
Pie tādām saslimšanām šāda pārslodze ir sliktākais, kas var būt.
Ja kāds viņam vēl labu – lai liek viņu mierā, un aizsūta uz kādu sanatoriju.

+46
-1
Atbildēt

1

    Ilziiiic > mary75 15.09.2010. 15.11

    tak jau gadus desmit atpakaļ viņam ne tikai rokas, bet arī galva trīcēja. tas norāda uz ļoti pamatīgu parkinsona slimības stadiju. ja paskata datortomogrāfā smadzeņu šķērsgriezumu, tās pamatīgi samazinās. galējā pakāpē līdz stadijai, ka cilvēks aizmirst elpot. baisa slimība patiesībā.
    bet tas viss pasaka, ka nevajag līst politikā ar tādu diagnozi.

    jāteic gan, ka zāles viņš ir dabujis patiešām labas un ļoti dārgas, jo simptomi pēdējos gados ir praktiski nemanāmi. tomēr smadznes jau vietā neataug. diemžēl.
    tas vairs nav tas Ulmanis, kas bija

    +6
    -1
    Atbildēt

    0

guncho 15.09.2010. 13.57

Jebkuras publiskas profesijas parstavim (ipasi – politikim, dziedatajam u.tml.) ir svarigi apzinaties, kad ir istais laiks pamest “lielo skatuvi”, jaspej uz sevi paskatities no malas…

Ulmanis, piekritot iesaistities biznesa projekta ar nosaukumu “Par labu Latviju!”, ir iebraucis pamatigas auzas. Tagad, iespejams, vins sak to apzinaties, bet drusku ta ka par velu…

P.S.
Apbrinojami!!! – “…PLL valde nolēmusi nesniegt nekādu informāciju medijam IR.”

+31
-1
Atbildēt

1

    Lauris > guncho 15.09.2010. 14.43

    …bet tā jau ir pirmā un galvenā vecuma pazīmē, ka domā, ka vēl kaut kam derīgs un nezin, kad aiziet. Skumji! Sabojāja savas vecumdienas. Daudz kas jau bija piemirsies, bet tagad visus mēslus uzvandīja pa jaunu.

    +15
    0
    Atbildēt

    0

SZFbiblioteka 15.09.2010. 14.03

Tiešām, labāk lai viņš turpina intervēt Andri un Aināru partijas aģitavīzēm – tas viņam sanāca izcili, smējos balsī!

+30
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu