Zatlers: cilvēki šai valdībai uzticas • IR.lv

Zatlers: cilvēki šai valdībai uzticas

38
Toms Kalniņš, Valsts prezidenta kanceleja
Indra Sprance

Prezidents pēc vēlēšanām premjerministra amatam sola izvēlēties labāko ''no tā, kas būs piedāvāts''

''Cilvēki šai valdībai uzticas vairāk nekā iepriekšējām. [Valdis] Dombrovskis ir godīgs,'' tiekoties ar vēlētājiem Rugāju novadā, sacījis Valsts prezidents Valdis Zatlers, otrdien vēsta ''Latvijas Avīze''.

Zatlers Rugāju ļaudīm paudis personisko viedokli, ka ''šīs valdības samērā veiksmīgā darbība ļoti grūtos apstākļos ir balstīta uz cilvēku uzticību''.

Tiekoties ar iedzīvotājiem, Valsts prezidents sacījis, ka pēc vēlēšanām viņš izvēlēsies labāko kandidātu valdības vadītāja amatam ''no tā, kas būs piedāvāts''. ''Šis ir brīdis, kur jūs man varēsiet palīdzēt – ar savu izvēli, ar savu dalību vēlēšanās. Jo daudzas mums ir bijušas valdības, visas esam paši ievēlējuši, visas esam arī paši nopēluši. Tāpēc rūpīgi jāpārdomā, kas mūsu dzīvē ir bijis labs, kas varēja būt labāk un kur bija kļūdas,'' paudis Zatlers.

Komentāri (38)

mary75 17.08.2010. 11.21

Uzticas, pārsvarā premjeram, par visu valdību es neteiktu, diez vai daudzi uzticas, piem., tam pašam tēvzemietim Gerhardam?
Un, pēc ilgiem laikiem, mums ir premjers, kurš patiešām strādā valsts interesēs, vismaz, var skatīties uz viņu ar cieņu un bez pretīguma sajūtas, kas pārņēma, ieraugot “garanta” un daudzu citu melīgas fizionomijas un klausoties to primitīvi – viltīgo demagoģiju, ar ko viņi pamatoja savus apšaubāmos lēmumus.
Un Latvijas cilvēkiem, vismaz, lielai daļai, tas ir ļoti daudz.

+21
-3
Atbildēt

3

    varbūt ka tā > mary75 17.08.2010. 12.09

    A Zatlers malacis, savulaik atmaskoja zelta roku un Jaunā laika ministru Auderu.

    +2
    -8
    Atbildēt

    0

    mary75 > mary75 17.08.2010. 13.21

    Auders bija vienīgais, kas gribēja ievest kārtību medicīnā, un uzkāpa uz varžacīm Zatlerim, kurš pirka endoprotēzes caur sievas starpniekfirmu, un visa ģimenīte labi “uzvārījās” uz valsts naudu, tāpēc jau “atmaskoja”.

    +8
    -1
    Atbildēt

    0

    LR Aizsardzības mini > mary75 17.08.2010. 11.44

    Ja godīgi, jā, vienīgi “lācītis” ir tā vērts lai viņam uzticētos. Man nekas nav pret Eināru, tikai viņš ir pārlieku impulsīvs, šajā ziņā, Dombrovskis ir PREMJERS! :)

    +9
    -1
    Atbildēt

    0

dro 17.08.2010. 12.13

Ak tad Dombrovskis neder? Nu tad piesakaties pretendenti! Varbūt Burtnieku ezera dūņās ieracies kāds domu gigants, kurš celsies kopā ar Gaismas pili? Labi, ka mums vēl ir cilvēki, kuri nav pazaudējuši sajēgu, kas ir labi un kas ir slikti kā viens otrs izbijis deputāts:)

+8
-1
Atbildēt

0

www.vecamate.lv 17.08.2010. 13.09

Tā kā tp u.c. seju stratēģija bija iedot JLaikam apluzties, un pēc tam lepni atgriezties..ko šobrīd arī cenšas..par to vien Dombrovskis pelnījis atbalstu un simpātijas.Lai principā pats fakts, ka godīgi darbu darošs valstvīrs vai ierēdnis kļūst teju par nacionālo varoni,vairāk liecina par 20 gados ieviestās un vēlētāju klusēšanā balstītās sistēmas pilnīgu bankrotu, nevis konkrētās personas izcilajām īpašībām.

+8
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu