Groduma piemiņas koncerts • IR.lv

Groduma piemiņas koncerts

22

Šodien Rīgā un Liepājā notiks 15.jūnija vakarā mūžībā aizgājušā rokgrupas "Līvi" mūziķa Jāņa Groduma piemiņai veltīti koncerti.

Pasākums Rīgā notiks Vērmanes dārzā, kas sāksies plkst.18 ar stundu ilgu piemiņas brīdi, ziņo LETA.

Plkst.19 sāksies koncerts, kurā ar veltījumiem mūziķa piemiņai uzstāsies populārākās Latvijas grupas un solisti. Piemiņas koncertā skanēs daudzas Groduma komponētas un savulaik izpildītas dziesmas, kā arī īpaši veltījumi.

Groduma piemiņas pasākumu atklās viņa ilggadējais kolēģis grupā "Līvi" Ainars Virga, bet turpinājumā muzicēs grupas "Pērkons", "Credo", "Linga", "Bet bet", Armands Alksnis ar grupu, Harijs Zariņš un grupa "Colt", Aisha, Jenny May, Jānis Lemežis ar grupu, vijolnieks Dzintars Beitāns ar grupu, "Rock'n'Riga" jauno grupu konkursa "Garāžas duelis" finālisti "Pūķa gars" un "Blacksmith", Kristīna Zahārova, Candy un Johnny Salamander, kā arī daudzi citi populāri mūziķi.

Koncertu vadīs Kaspars Upacieris un Andris Freidenfelds.

Groduma pieminēšanai tiešraidē varēs sekot līdzi Latvijas Radio 2.

Pēc koncerta Vērmanes dārzā pasākums turpināsies bārā "Rock'n'Riga", kur muzicēs grupa "Dzelzs vilks", kā arī skanēs Groduma dziesmas.

Savukārt Liepājā Grodumam veltītais koncerts notiks Latvijas 1.Rokkafejnīcā plkst.20. Paredzēts, ka koncertā piedalīsies Ainars Virga, Uldis Knapšis, Kristaps Liepa, Edgars Silacērps, Ivo Fomins, Andris Ērglis, Jānis Strazds, Māris Kupčis, Aivars Meijers, Valdis Skujiņš un "Sērkociņfabrikas vokāli instrumentālais ansamblis", "Nasty Smile", Juris Pavītols, Noris un Viktors, Tomass Kleins, Edijs Šnipke ar grupu, "Willow Farm", "Musiqq", "Medieval Child" un "Da Capo".

 

.

Komentāri (22)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu