Lai labi garšo, Latvija!

  • Ieva Alberte
  • 14.11.2012.
  • IR
No kreisās: Ingmārs Ladigs, Svetlana Riškova un Valters Zirdziņš.

No kreisās: Ingmārs Ladigs, Svetlana Riškova un Valters Zirdziņš.

Četri pavāri, kuri meklējuši Latvijas garšu, stāsta, kas tā īsti ir un zelta vērtē tur meža zemeņu vai lāceņu zapti, vērša steiku un zaķkāpostus

Nav latviešiem tradīcijas valsts svētkos cept tītaru. Ir Mārtiņdiena ar zosi. Lai Latvijas Republikas proklamēšanas diena būtu svinīga arī pie galda, aicinājām četrus pavārus dalīties ar latviskām receptēm. Un viņi zina, ko dara, jo ir raidījuma Mūsdienu Latvijas garša finālisti, kuri šovasar TV3 centās izzināt, kas tad ir Latvijas garša. Lūk, viņi: restorāna Ostas skati šefpavārs Ingmārs Ladigs, viesnīcas Tallink Hotel Riga restorāna Elements šefpavāre un Pavāru kluba prezidente Svetlana Riškova, Valters Zirdziņš no Dikļu pils, kurš gan drīz atvērs savu vietu Rīgā, un Artūrs Freibergs, kurš saimnieko Garāžā un Eksportā un ir Pavāru kluba valdes loceklis.

Jaunākajā žurnālā