salāti
- Labsajūta
- 13.11.2024.
- Laura Dumbere
Lielā garšas ekspedīcija


- Veiksme
- 11.08.2021.
- Ieva Jakone
Mantojums

- Labsajūta
- 30.06.2021.
Zaļumi no «mašīnas»

- Labsajūta
- 14.10.2020.
- Marija Leskavniece
Karību rums un latviešu kvass

- Labsajūta
- 06.05.2020.
Daudz kopēja

- Labsajūta
- 13.11.2024.
- Laura Dumbere
Lielā garšas ekspedīcija
Žurnāliste Sarmīte Kolāte un sociālantropoloģe, fotogrāfe Elīna Kursīte radījušas pētniecisku opusu par latviešu svētku galda karali rasolu, kliedējot maldus par «pareizo» recepti

- Labsajūta
- 19.06.2024.
Ar odziņu
Astoņas vienkāršas receptes, kas palīdzēs saklāt gardu un svaigu svētku galdu

- Veiksme
- 11.08.2021.
- Ieva Jakone
Mantojums
Dārzeņu audzētājas Rītausma valdes priekšsēdētāja Lāsma Bekina mantojusi mammas biznesu, tomēr neiet viņas pēdās

- Labsajūta
- 30.06.2021.
Zaļumi no «mašīnas»
Kādā Pārdaugavas noliktavā, pārbūvētā kravas konteinerā, cits virs cita plauktos aug baziliks, salāti un citi stādi, ko aprūpē mākslīgais intelekts. Izklausās nedaudz futūristiski, bet ir gana reāli. Vertikālā lauksaimniecība sola vienlaikus ekoloģisku un izdevīgu atbildi aizvien pieaugošajam pilsētnieku pārtikas patēriņam

- Labsajūta
- 14.10.2020.
- Marija Leskavniece
Karību rums un latviešu kvass
Kubietim Feliksam Rodrigesam ļoti garšo kotletes un kvass. Bet salātus pie gaļas un kartupeļiem viņš kafejnīcās reizēm lūdz aizstāt ar rīsiem

- Labsajūta
- 06.05.2020.
Daudz kopēja
Somietei Suvi Māritai Pribillai latviešu ēdiens šķiet tuvs un pazīstams, tomēr dilles gan somi tik dāsni neizmanto

- Labsajūta
- 02.08.2017.
Piektā stāva mazdārziņš

- Labsajūta
- 01.04.2015.
Ko ar tām iesākt?



- Dzīvesstils
- 25.09.2013.
Mūsu «izrakteņi»

- Komentārs
- 08.11.2012.
Lielais Vilis

- Labsajūta
- 02.08.2017.
Piektā stāva mazdārziņš
Minidārzs pašas priekam - tā situāciju uz sava dzīvokļa balkona raksturo kultūras žurnāliste Eva Johansone

- Labsajūta
- 01.04.2015.
Ko ar tām iesākt?
Lieldienu laikā centīgie svētku zaķi parasti sanes pārāk lielus olu grozus, ko apēst nav pa spēkam. Pēc tam par vārītām olām negribas ne runāt, ne domāt. Taču, lūk, dažas idejas, kā interesanti un garšīgi tās pagatavot


- Labsajūta
- 16.04.2014.
Pasha — Lieldienu simbols un senču tradīcija
Kādas ir vecticībnieku tradīcijas, klājot Lieldienu galdu, stāsta rēzekniete Marina Sokolova

- Dzīvesstils
- 25.09.2013.
Mūsu «izrakteņi»
Sešām Priekuļos izaugušām jaunās ražas kartupeļu šķirnēm labāko pielietojumu meklē restorāna Ostas skati šefpavārs Ingmārs Ladigs

- Komentārs
- 08.11.2012.
Lielais Vilis
Vilis Krištopans (58) spēlē golfu un bauda savu turīgumu. Par premjerministra amatā pavadītajiem nepilniem astoņiem mēnešiem viņš saka: «Neko ļaunu nenodarīju, neko grandiozu nepaspēju»
