Šķiltava nr. 199: Zelenski sveic Rīgā. Valsts kontrolei jauns vadītājs. Šleseram Ķīnā masē kājas • IR.lv

Šķiltava nr. 199: Zelenski sveic Rīgā. Valsts kontrolei jauns vadītājs. Šleseram Ķīnā masē kājas

podkāsts šķiltava
Pauls Raudseps

Vai esat kādreiz atradušies vienā telpā ar cilvēku, kura vārds tiks ierakstīts pasaules vēstures grāmatās? Pagājušajā nedēļā Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis ieradās Rīgā, un žurnāla Ir galvenā redaktore Nellija Ločmele piedalījās pasākumā, kurā viņš tikās ar žurnālistiem. Par saviem iespaidiem Nellija pastāsta šajā raidījumā un ar Aivaru Ozoliņu un Paulu Raudsepu apspriež vizītes plašāko nozīmi. Žurnālisti arī pārrunā vadības maiņu Valsts kontrolē un vērtē gan šīs neatkarīgās uzraudzības iestādes līdzšinējo darbu, gan tās jaunā vadītāja Edgara Korčagina pieteikto darbības programmu. Ir kolēģi arī mēģina saprast, vai smieties vai raudāt par Ainara Šlesera pompozi pieteiktu braucienu uz komunistisko Ķīnu, kur pie maoistiem viņam līdzi braukuši Saeimas deputāti gan no paša partijas Latvija pirmajā vietā, gan no partijas Stabilitātei! un no Nacionālās apvienības.

Podkāstā Šķiltava Ir žurnālisti katru piektdienu izskaidro, apspriež un reizēm arī iesmej par nedēļas politiskajiem un sabiedriskajiem notikumiem. Atklāj gan notikumu, gan pašu darba aizkulises, kurām neatrodas vieta tradicionālajā drukātā žurnāla rāmjos. Podkāsts ir pieejams Ir.lv, Spotify, Apple un Google Podcasts.

Labākais veids, kā atbalstīt mūsu redakcijas darbu — abonēt Ir: ir.lv/abonesana/zurnals-ir/

Esam arī pateicīgi visiem, kas gatavi atbalstīt tieši Šķiltavu — to var darīt šeit: https://donate.stripe.com/3cseXT7E8guidmoaF2

Ja vēlaties ziedot atkārtoti, to var darīt šeit: https://buy.stripe.com/fZe9Dzf6Ace2gyAdRf

Atcelt savu regulāro ziedojumu varat šeit: https://billing.stripe.com/p/login/bIY8wQ7847sH0owdQQ 

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu