Politaģitācijas lapeles centieni glābt no negoda “oligarhu lietas” pasūtītājus un izpildītājus • IR.lv

Politaģitācijas lapeles centieni glābt no negoda “oligarhu lietas” pasūtītājus un izpildītājus

87
Ilustrācija no žurnāla "Ir".
Aivars Lembergs

Aivars Lembergs šo viedokli žurnālam „Ir” atsūtīja ceturtdien, 29.jūnijā, plkst. 9.03

Jau dažas nedēļas ar milzu vērienu Latvijā notiek propagandas kampaņa saistībā ar t.s. Šlesera „Rīdzenes” sarunām. To organizējuši un finansējuši savtīgā noziedznieka Džordža Sorosa pakalpiņi Latvijā, lai ietekmētu politisko procesu saistībā ar Saeimas vēlēšanām. Lielākais kliedzējs šai pērkamās žurnālistikas daudzbalsīgajā korī ir lumpenproletariāta politaģitācijas lapele – žurnāls „Ir”.

Šai sakarā – tiem, kam šī tēma interesē, varu informēt par sekojošo:

1) sarunu forma un saturs, cik tas attiecas uz mani, ir apzināti, melīgi sagrozīti, tai skaitā izdaiļoti ar spēcīgiem palīgvārdiem;

2) KNAB un Prokuratūra septiņus gadus meklēja manu dalību Rīgas Tirdzniecības ostā – neatrada, lidsabiedrībā “AirBaltic” – neatrada, jo nav iespējams atrast to, kas nav;

3) mēs esot sastādījuši 2010.gadā jauno valdību ar „Saskaņas” dalību – tikai nezin kāpēc valdību sastādīja ZZS kopā ar “Vienotību”.

Vienlaicīgi sarunās, ja tādas ir bijušas, vienīgais, kas norādīts patiesi, ka es Latvijā un ārpus tās pazīstu vairāk kā 1000 cilvēku un esmu ticies ar vairāk kā 10`000. Tai skaitā es pazinu un pazīstu Aināru Šleseru, Solvitu Āboltiņu, Ģirtu Valdi Kristovski, Valdi Zatleru un daudzus, daudzus, daudzus citus. Ja kādam nav slinkums – viņš no tā var izdarīt jebkuru, visplānprātīgāko secinājumu, jebkuru iespējamo fantāzijas lidojumu, kuru es nevaru regulēt un netaisos mēģināt to darīt.

Pēc šīs kampaņas ļoti labi izgaismojas, kuri bija “oligarhu lietas” pasūtītāji un izpildītāji. Politiskais farss „oligarhu lieta” piedzīvoja kaunpilnu fiasko. Ar šo kampaņu tiek mēģināts glābt no negoda un pazemojuma gan “oligarhu lietas” pasūtītājus no partijas „Vienotība”, gan izpildītājus – nu jau jaunizceptos politiķus Strīķi, Jurašu u.c. Pasūtītāju vieta ir politikas mēslainē, turpat nokļūs arī izpildītāji – jaunizceptie politiķi.

Aivars Lembergs

 

Komentāri (87)

nomale 29.06.2017. 10.20

Noņemu cepuri IR žurnālistu priekšā! Atliek tik novēlēt tā turpināt un nekādā gadījumā neļaut šai lietai noklust. Atbildīgajiem ir jāuzdod tie jautājumi kaut desmitreiz dienā un trīsimt reizes mēnesī! Valsts demontāžas mēģinājumi nevar palikt nesodīti, jo sevišķi tad, ja šie mēģinājumi ir bijuši puslīdz sekmīgi.

Ļoti ceru, ka arī citi žurnālisti pieslēgsies!

+46
-1
Atbildēt

10

    basta > 29.06.2017. 10.55

    0
    -14
    Atbildēt

    0

    edge_indran > 29.06.2017. 11.12

    ———-uldis_rats:”… un Lembergs dabūtu tādu lēmumu kāds nepieciešams…”

    ========================================================================================

    Par ko cīnījās auseklīši – uz tā arī “uzrāvās”.

    “Mēs negribam neko citu…..,…..es viņiem visiem maksāju….”

    https://www.youtube.com/watch?v=T3jR4BamtPk

    0
    -13
    Atbildēt

    0

    basta > 29.06.2017. 18.24

    to dzeris49

    “Velti ceri, lielākā daļa citu žurnalistu sen nopirkti vai iebiedēti.”

    Neviens žurnālists nepētīs Jurku, Janku un Aņku, ja negrib saņemt irša dzēlienu, noslīkt, vai krist ar trieku, piedevām par reņģēdāju nodokļiem tiek apmaksātas tikai NA veltītās paskvilas.

    Nodokļu maksātāju nauda „hazamazām”

    https://www.pietiek.com/raksti/nodoklu_maksataju_nauda_hazamazam

    0
    -8
    Atbildēt

    0

    basta > 01.07.2017. 08.13

    to ilmac

    Sorosīdi ir ļaunums, kā aksioma. Pie mums drīzāk ir pilnīgi pretēji. Visus prokremlisko izdzimteņu pastrādātos noziegumus pret latviešu valsti un tautu, desmitiem miljardu lielo skādi, cenšās paslēpt aiz vienas Lemberga šaurās muguriņas.

    0
    -6
    Atbildēt

    0

    edge_indran > 29.06.2017. 20.54

    ————–

    Internetā vēl vieta pietiek daudziem jauniem žurnālistiem un dermokrātijas pētniekiem.

    https://www.youtube.com/watch?v=9B2fh_rnCbA

    0
    -5
    Atbildēt

    0

    uldis_rats > 29.06.2017. 11.02

    Nu varbūt, lai Lembers iesūdz IR tiesā?

    Ja jau viņš tiek apmelots u.tml. Vienīgi bažas ka mūsu tiesu sistēma varētu nebūt īpaši labākā stāvoklī kā Krievijā, t.i. kurš maksā tas pasūta mūziku un Lembergs dabūtu tādu lēmumu kāds nepieciešams…

    +10
    -1
    Atbildēt

    0

    nomale > 29.06.2017. 11.08

    uldis_rats. Vai tik tā pēdējā tiesas instance nebija hūtem nesasniedzamā attālumā – kaut kur Eiropā?

    +11
    0
    Atbildēt

    0

    no malas > 30.06.2017. 14.21

    Kad trūkst argumentu, vientiešus baida ar “sorosīdiem”.

    Lemberga skribenti izšāvuši visu pulveri.

    +13
    0
    Atbildēt

    0

    dzeris49 > 29.06.2017. 17.41

    Velti ceri, lielākā daļa citu žurnalistu sen nopirkti vai iebiedēti.

    +15
    -1
    Atbildēt

    0

    tonijs > 29.06.2017. 10.29

    …savtīgā noziedznieka Džordža Sorosa…

    ………

    Par šo Soross varētu iesūdzēt nesavtīgo un nepatiesi smagos noziegumos apvainoto Lembergu tiesā, tikai pārāk sīka vienība priekš viņa.

    +19
    -2
    Atbildēt

    0

zanE. 29.06.2017. 14.13

…uz žurnālistu jautājumu – kā ierakstītās oligarhu sarunas vērtē Valsts prezidents un Ministru prezidents – abas augstākās valsts amatpersonas gatavi apspriest runātāju leksiku un to attaisnot ar “vīru sarunām neformālā gaisotnē”, bet izvairās izteikt savu viedokli par sarunu saturu…šķiet, abiem kungiem ērtāk novērst uzmanību uz rupjību, lai nebūtu jārunā par saturu…un tas vien norāda, cik abi kungi cieši sapīti un saistīti ar Lembergu un pārējiem iesaistītajiem personāžiem…

…par medijiem?…publicētās sarunas apstiprina to, par ko jau gadiem te esmu rakstījusi…un tas rada vislielāko niknumu…

+33
-4
Atbildēt

11

    lno > zanE. 29.06.2017. 15.08

    …par medijiem?…publicētās sarunas apstiprina to, par ko jau gadiem te esmu rakstījusi…un tas rada vislielāko niknumu…

    ________________________

    Zane gadiem aizstāvējusi politiku, kura novedusi līdz šodienas situācijai – gan aģitējusi par SC, gan ZZS koalīcijā. Akla V fanu savas partijas aizstāvēšana novedusi pie tā, ka V vairs neatšķiras no pārējām koalīcijas partijām. Devīze Padodoties uzvarēsim vainagojas ar SC uzvaru ne tikai Rīgā, bet arī Rēzeknē un Daugavpilī. Zanei nav paveicis, bet viņa būtu lieliska saeimas deputāte – viņa nekad nekļūdās:):):)

    +6
    -19
    Atbildēt

    0

    andrejs > zanE. 29.06.2017. 15.41

    ja tā ir zem hūtes, tad jau esam pamatīgā ķezā.

    ——————-

    Zem kādas hūtes? Tur no sorosīdiem čum un mudž

    +4
    -17
    Atbildēt

    0

    basta > zanE. 29.06.2017. 18.31

    to zanE …

    “P.S. …mainot zeķītes(partijas) – neaizmirsi arī kājas nomazgāt?…”

    No komsomola akķivistkas, čekas “pīles mānekļa”(подсадная утка), čekistu un komuņjagu dežūrzanes, par zeķītēm, vareni smieklīgi.

    +1
    -13
    Atbildēt

    0

    Ēriks > zanE. 29.06.2017. 17.50

    Finanšu ministrija oficiāli paziņojusi, ka, Valda Dombrovska Ministru kabinetam pērn lemjot par Dombrovska ģimenes neveiksmīgā biznesa Hipotēku bankākredītu pārdošanu Rietumu bankai īpaši izveidota “3.a portfeļa” ietvaros, “valdības locekļiem netika un nedrīkstēja tikt sniegta informācija par tāda veida darījuma detaļām kā komercdaļas paketēs ietilpstošo kredītu saņēmēju vārdi un kredītu nosacījumi”. Taču, izrādās, par kredīta iekļaušanu šajā portfelī jau laikus prettiesiski uzzinājis ne tikai Dombrovskis vien: par to lemjot bijuši lietas kursā arī “īpaši pietuvināti” ministri no viņa pārstāvētās partijas, raksta Pietiek.com.

    Kā zināms, Dombrovskis, taisnojoties savas ģimenes kredītu lietā, 27. maijā publiski paziņoja, ka, valdībai pagājušā gada 21. maijā lemjot par šo portfeli, viņš speciāli esot atstatījies no balsošanas par šo jautājumu un sēdes vadību šajā daļā uzticējis finanšu ministram.

    “Ņemot vērā, ka bankas komercdaļā bija arī manai sievai daļēji piederoša uzņēmuma kredīts, es valdības ministrus savlaicīgi par to informēju, nepiedalījos šo jautājumu izskatīšanā un lēmumu pieņemšanā, šo faktu fiksējot valdības sēdes protokolā, kā arī nododot sēdes vadību finanšu ministram,” savā oficiālajā paziņojumā apgalvoja Dombrovskis.

    Tas nozīmē, ka Dombrovskis, kā izriet no ceturtdienas Finanšu ministrijas paziņojuma, ir prettiesiski ticis informēts par viņa ģimenes biznesa kredītu atrašanos tieši šajā īpaši radītajā, no kopējās paketes izdalītajā “3.a portfelī”. Ministrija oficiāli apgalvo, ka “atbilstoši Kredītiestāžu likuma 61.pantam kredītiestādei nav tiesības izpaust ziņas par klientu, tā kontu un darījumiem.

    Līdz ar to nedz FM un tās izveidotās darba grupas locekļiem, nedz valdības locekļiem netika un nedrīkstēja tikt sniegta informācija par tāda veida darījuma detaļām kā komercdaļas paketēs ietilpstošo kredītu saņēmēju vārdi un kredītu nosacījumi”.

    Taču, kā izrādās, ne tikai Dombrovskis vien ir bijis lietas kursā par to, ka īpašajā “3.a portfelī”, par ko valdība lēma pagājušā gada 21. maijā, – par viņa ģimenes biznesa kredītu esamību tieši šajā portfelī bijusi informēta arī toreizējā labklājības ministre Ilze Viņķele. Pietiek.com publicējis ekspresinterviju ar bijušo ministri (tā tapusi laikā, kad Finanšu ministrija vēl publiski un oficiāli nebija atzinusi, ka šāds portfelis tiešām pastāvējis):

    http://old.puaro.lv/lv/politikas-raksti/par-dombrovsku-kredita-3a-portfeliti-zinajusi-ari-ipasi-pietuvinati-ministri

    +4
    -14
    Atbildēt

    0

    Ēriks > zanE. 29.06.2017. 17.42

    Nu ko tu,zanE,fleitē?3A sasniegumi,kuri tie ir?Es atceros tikai 3a kredītportfelīti.

    +4
    -14
    Atbildēt

    0

    lno > zanE. 30.06.2017. 19.29

    klusais. Attiecībā pret morāli jūs ar Zani esat dvīņi, atšķirība, ka esi savaldīgāks un reizēm atzīsti arī kļūdas. Tavs draugs jautājums vispār bija unikāls – melos pārspēja pat Zani:) Ja Zanei daudzi piekrīt, tad nav brīnums, ka esam pakaļā un jau sākam tur iekārtoties uz palikšanu. Jauku vakaru:)

    +3
    -10
    Atbildēt

    0

    lno > zanE. 30.06.2017. 12.03

    Kaut kā neticas, ka feit būtu tik daudz muļķīšu, kuri liktu zanei+. Protams, daži ir:) Saka, NA ēd no Lemberga rokas /tātad nespēj pat izlasīt oligarhu sarunas/, bet ignorē faktu, ka ZZS koalīcijā uzaicināja tieši Vienotība:):):)

    Vēlreiz IR “intelektuāļiem”: koalīcijas partijas ir vienādas kā Lemberga olas.

    P.S. Partija nav Dinamo, kuru atbalsta, neskatoties uz sniegumu. Zanītei partija vienmēr svarīgāka par valsti:)

    +2
    -8
    Atbildēt

    0

    klusais > zanE. 30.06.2017. 22.45

    lno – spogulī kādreiz paskaties ? :)

    +9
    0
    Atbildēt

    0

    klusais > zanE. 30.06.2017. 18.44

    lno – Tev zane kā bullim sarkana lupata … Neesi padomājis, ka kādreiz zanei ar var būt domas kam daudzi piekrīt un pievienojas ? :)

    +11
    -1
    Atbildēt

    0

    zanE > zanE. 29.06.2017. 17.27

    …paldies, ln0, par atsaucību!…Tu ļoti uzskatāmi nodemonstrēji, kāpēc oligarhiem bija nepieciešami nopirkti mediji – lai ietekmētu sabiedrisko domu, tādus bezsmadzeņu radījumus un noderīgos idiotus kā Tevi, kas gatavi riet pēc svilpes un uzsauciena “fas”…deģenerālis, andrejs un Ēriks ar Tevi cīnās vienotā frontē aizstāvot 3A sasniegumus…ak, jā – vēl seska kungu piemirsu…šķiet, esat apmierināti ar paveikto…

    P.S. …mainot zeķītes(partijas) – neaizmirsi arī kājas nomazgāt?…

    +19
    -4
    Atbildēt

    0

    vvilums > zanE. 29.06.2017. 15.02

    No MM par valsts televīziju ir vislielākā baža, jo ja tā ir zem hūtes, tad jau esam pamatīgā ķezā.

    +17
    0
    Atbildēt

    0

jurisml_inbox_lv 29.06.2017. 11.51

lembe ar savu atmēdīšanu žurnālam izrāda savu vājumu , kautkā jau jāatmazgājas , bet tos mēslus ar vēstuļu skribelēšanu nevar atmazgāt , ja reiz esi tik apmelots , iesūdzi tiesā un ja vinneesi ( būs grūti , jo tiesneši par nopirkšanu tomēr tiek atmaskoti), varēsi maurot , ka vēlvienu tiesu esi vinneejis

Šīs sarunas vajag izdot izdevniecībā , lai vairāk ļaužu tām gūst pieeju, šo grāmatu izpirktu vienā paņēmienā

+21
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu