"Islāma valsts" uzņemas atbildību par uzbrukumu Krievijas ceļu policijas postenim • IR.lv

“Islāma valsts” uzņemas atbildību par uzbrukumu Krievijas ceļu policijas postenim

37
Stopkadrs no "Amaq" ziņu kanāla, kur "Daesh" uzņemas atbildību par noziegumiem Francijā šā gada jūlijā. Foto: Amaq/LETA

Uzbrukuma laikā ievainoti divi policisti, bet abi uzbrucēji nogalināti

Teroristiskais grupējums “Daesh” ceturtdien uzņēmies atbildību par dienu iepriekš Piemaskavā notikušo uzbrukumu ceļu policijas postenim, kura laikā abi uzbrucēji tika nogalināti, ziņo Reuteres/LETA.

Atbildību par šo uzbrukumu grupējums uzņēmies ar sava propagandas atzara “Amaq” starpniecību. “Divi “Islāma valsts” cīnītāji Balašihas apkārtnē uz austrumiem no Maskavas uzbruka Krievijas policistiem,” teikts “Amaq” izplatītajā paziņojumā.

Krievijas Izmeklēšanas komisija apstiprinājusi, ka divi ar šaujamieročiem un cirvjiem bruņoti neidentificēti vīrieši trešdien Piemaskavā uzbrukuši ceļu policijas postenim. Abi uzbrucēji uzbrukuma laikā nogalināti. Ievainojumus guvuši arī divi policisti, no kuriem viens cietis smagi.

Komentāri (37)

moonlight 19.08.2016. 10.23

“Islāma valsts”, kātad, čeka uzbrukusi gaišņikiem!!! Ja kādam piemirsies, IGIL pamatu veidoja Krievijā apmācītie Huseina virsnieki, ar kuriem visu laiku tika uzturēti kontakti un tā funkcija, uzturos spriedzi Līča valstīs, dabūt augšā naftas cenas. Tā kā krievi savas “militārās mācības” veic tikai pret Asada opozījas kontrolētās teritorijās esošām skolām un slimnīcām, pļūtīt par IGIL atriebību, ir nevietā.

http://www.kavkazcenter.com/russ/content/2016/08/17/112994/russkie-bombyat-aleppo-i-idlib-tyazhelymi-samoletami-ispolzuya-territoriyu-irana.shtml

0
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu