Ukrainas deputāts: Janukoviča dēls gājis bojā Baikālā (papild.) • IR.lv

Ukrainas deputāts: Janukoviča dēls gājis bojā Baikālā (papild.)

23
Viktors Janukovičs juniors. Foto no emaidan.com.ua

Baikālā zem ledus pakļuvusi automašīna “Volkswagen”, kurā atradušies seši cilvēki

Ukrainas deputāts Antons Geraščenko, atsaucoties uz personīgajiem avotiem, pirmdien apstiprinājis, ka Baikāla ezerā gājis bojā bijušā prezidenta Viktora Janukoviča dēls – Viktors Janukovičs juniors, vēsta „Ukrainskaja pravda”.

Viņš tiešām traģiski gājis bojā, noslīkstot Baikāla ezerā pēc tam, kad vēlējās ar automašīnu pabraukāties pa ezera ledu. Turklāt citi pasažieri, kas bijuši automašīnā, paspējuši izglābties, “pat kājas nesaslapinot”, bet Janukovičam nelaimējās, jo viņš bijis piesprādzējies un auto sācis grimt ūdenī no vadītāja puses.

Kāpēc tik ilgi Krievija nav apstiprinājusi Janukoviča jaunākā traģisko bojāeju, Geraščenko skaidro ar to, ka šī vēsts bijusi jāsaskaņo ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu.

Jau ziņots, ka Krievijas Ārkārtas situāciju ministrija neapstiprina Ukrainas mediju ziņoto, ka Ukrainas eksprezidenta Viktora Janukoviča jaunākais dēls būtu noslīcis Baikālā, ziņo LETA/Korrespodent.net.

Ukrainas Ārlietu ministrija lūgusi Krieviju apstiprināt Viktora Janukoviča jaunākā nāvi. Ministrijas pārstāvis norādīja, ka oficiālas informācijas pagaidām nav.

Ministrija ir vērsusies ar lūgumu pēc informācijas Krievijas tiesībsargājošajās iestādēs un sazinājusies ar Ukrainas konsulātu Novosibirskā, bet pagaidām saņemtas tikai pretrunīgas ziņas pa telefonu. Viņiem sacīts, ka bojāgājušais esot Krievijas pilsonis.

Sākotnēji ziņots, ka bojāgājušajam bijis tāds pats uzvārds kā Ukrainas eksprezidentam, bet pēcāk jau minēts pavisam cits uzvārds.

“Mirušo un bojāgājušo vidū noteikti nav cilvēka ar uzvārdu Janukovičs,” saskaņā ar aģentūras TASS vēstīto paziņojis Krievijas Ārkārtas situāciju ministrijas Baikāla glābšanas dienesta preses pārstāvis.

Krievijas sniegtā informācija liecina, ka piektdien Baikālā zem ledus pakļuvusi automašīna “Volkswagen”, kurā atradušies seši cilvēki. Automašīnas vadītājs gājis bojā, bet pārējiem izdevies izglābties.

Raidorganizācijas BBC Ukrainas birojs ziņoja, ka mirušais ir kāds Viktors Davidovs. Vairāki Ukrainas mediji vēstīja, ka tas ir eksprezidenta dēls, kas tikai uzdevis sev citu uzvārdu.

Ukrainas mediji iepriekš ziņoja, ka Baikālā noslīcis Viktors Janukovičs jaunākais.

Tīmekļa ziņu vietne NBN vēstīja, ka par traģēdiju sociālajā tīklā paziņojis Janukoviča ģimenes draugs Mihails Pavļivs.

Arī Ukrainas deputāts partijas “Opozīcijas bloks” politiķis Nestors Šufričs, bijušā prezidenta Janukoviča sabiedrotais, paziņoja, ka Krievijā gājis bojā Janukoviča dēls.

(papildināta no sākuma)

Komentāri (23)

dzeris49 23.03.2015. 12.54

Tas bija jaunākais dēls, pret kuru Ukrainai nav pretenzijas, bet, kurš bija fanātisks autobraucējs.

+1
0
Atbildēt

0

v_rostins 23.03.2015. 17.07

v_rostins 23.03.2015. 17.22

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu