Vēstules Gunāram Astram var rakstīt līdz 1.decembrim • IR.lv

Vēstules Gunāram Astram var rakstīt līdz 1.decembrim

29

Saņemti arī pirmie ziedojumi jaunas grāmatas izdošanai 

Jauniešu radošo darbu konkursa, rakstot vēstuli latviešu brīvības cīnītājam Gunāram Astram, termiņš pagarināts līdz 1.decembrim, informē konkursa organizatori.

Līdz 22.oktobrim, Astras 80.dzimšanas dienai, bija iesūtīti 57 jauniešu radošie darbi, Ir.lv informē “Daugavas Vanagu” projekta vadītājs Imants Balodis. Labāko darbu apbalvošana notiks pirms Ziemassvētkiem Eiropas Komisijas pārstāvniecībā Rīgā.

Kā norāda Balodis, nepietiek ar šo jaunatnes konkursu, arī lielā publicitāte saistībā ar Astras jubileju liek turpināt darbu, stāstot un atgādinot sabiedrībai par nepelnīti noklusētām vēstures lappusēm. Balodis arī vēsta, ka ienākuši pirmie ziedojumi, lai izdotu jaunu grāmatu par brīvības cīnītāju.

Jau ziņots, ka Gunāra Astras (1931-1988) 80.dzimšanas dienu 22.oktobrī “Daugavas vanagi” aicināja sagaidīt ar jauniešu radošo darbu konkursu, rakstot vēstules Astram. Radošo darbu konkursā aicina piedalīties jauniešus vecumā no 16 līdz 25 gadu vecumam. Lai piedalītos konkursā, līdz 1.decembrim jāiesniedz 2-4 lappušu gara vēstule, kas adresēta Gunāram Astram.

Plašāka informācija mājaslapā tīmeklī: www.pedejaisvards.lv vai rakstot e-pasta vēstuli: vē[email protected] .

 

Komentāri (29)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu