Biļešu iepriekšpārdošana uz Baltijas pērli • IR.lv

Biļešu iepriekšpārdošana uz Baltijas pērli

20

 Biļešu serviss tirdzniecības vietās jau var iegādāties abonementus uz dažu festivāla programmu filmām

Kā ierasts rudenī, no 15. līdz 25. septembrim Rīgā notiks starptautiskais kinofestivāls Baltijas pērle. Tradicionāli festivāla kino programmā tiks iekļautas gan aktuālas 2010. un 2011. gadā tapušās filmas, gan būs dažādu retrospektīvu parāde. 

 Dažas no šīm filmām tiks ietvertas programmā Veltījums Kannām, kuru veido vairāki cikli: Holivudas leģendas – laikmeta kinosimboli, Šedevru atgriešanās, kā arī Kino & klasika. Šogad skatītājiem tiek piedāvāti vairāku veidu abonementi, kas atšķiras ne tikai ar filmu skaitu, bet arī ar seansu sākuma laiku. Tiem, kuri ir gatavi doties uz kino jebkurā diennakts stundā, visizdevīgākais variants: abonements Dienas kinolaunags, kura cena ir Ls 15. Tas ietver 10 biļetes uz filmām, kas tiks demonstrētas Rīgas Kongresu namā darba dienās plkst. 14.00 vai plkst. 15.00. Šis abonements sniedz iespēju par izdevīgu cenu (1 biļete – Ls 1.50) noskatīties darbus no 3 kino cikliem: Holivudas leģendas – laikmeta kinosimboli, Šedevru atgriešanās, kā arī Kino & klasika.

Tiem, kuri labprātāk skatās kino vakaros būs divu veidu abonements Kinogardēdis:

Ls 25 – 10 biļetes (1 biļete – Ls 2.50) vai arī Ls 40 – 20 biļetes (1 biļete – Ls 2)

Parastā biļešu cena kasēs būs no Ls 3.50 līdz Ls 5. Katrā atsevišķajā kategorijā pieejami tikai 100 abonementi. Tiks demonstrētas visu filmu pilnās versijas (kopijas uz 35 mm kinolentes) oriģinālvalodā ar sinhrono tulkojumu austiņās latviešu un krievu valodā.

No 22. augusta, kad tiks publicēts seansu plāns, līdz 5. septembrim (nenokavējiet!) festivāla centrā Rīgas Kongresu namā jāsaņem abonementiem atbilstoši taloni (biļetes), izvēloties konkrētas filmas un to seansus. Abonements bez taloniem (biļetēm) ieejai zālē nebūs derīgs.

Detalizēta informācija par festivāla „Baltijas pērle” programmām, abonementiem, īpašajiem piedāvājumiem un kinoseansiem būs pieejama atjaunotajā festivāla interneta vietnē no 25. jūlija – www.balticpearl.lv. Tālrunis uzziņām: 2975495. Iepriecinoša ziņa tiem, kuri seko līdzi kino industrijas jaunumiem un arvien vēlas redzēt starptautisko festivālu godalgotākos darbus – šogad pirmo reizi tiks piedāvāti abonementi uz 2010. un 2011. gada filmām, bet par to sīkāk jūlija beigās varēs lasīt festivāla mājas lapā.

 

Komentāri (20)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu