Cīnīsies četri blūza izpildītāji • IR.lv

Cīnīsies četri blūza izpildītāji

28

Pirmā Latvijas blūza konkursa finālā, kas norisināsies 23.jūlijā Siguldā otrajos Blūza svētkos, par uzvaru cīnīsies četri dalībnieki, ziņo aģentūra LETA.

Otrajos Latvijas Blūza svētkos piedalīsies labākās pašmāju grupas un arī viesi no ārzemēm, kā arī svētku programmu papildinās blūza izpildītāji “4 Men Band”, “Chehols”, “D11 Blues Band” un “Strong Mint”, kas ir pirmā nacionālā blūza izpildītāju konkursa finālisti.

Finālistus izraudzījusies konkursa žūrija pēc Jūrmalā aizvadītas konkursa otrās jeb profesionālās kārtas, kurā piedalījās tādi dalībnieki kā “4 Men Band”, “Chehols”, “D11 Blues Band”, “Double Diese”, Ieva Kākule un “Strong Mint”, bet “Bite’s Blues Band” savu dalību otrajā kārtā atsauca. Katram konkursantam bija jāsniedz 20 minūšu priekšnesums žūrijai un skatītājiem. Tika vērtēta izpildījuma oriģinalitāte un atbilstība žanram, kā arī skatuves tēls un individuālā meistarība.

Konkursa četri finālisti skatītāju un žūrijas priekšā atkal stāsies otrajos Blūza svētkos. Konkursa uzvarētājiem būs iespēja 2012.gadā piedalīties starptautiskajā konkursā “European Blues Challenge”, kurā tiksies citu Eiropas valstu nacionālo blūza konkursu uzvarētāji.

 

Komentāri (28)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu