Miljonāru sakņu ainas • IR.lv

Miljonāru sakņu ainas

35

Aicinām uz izstādes “Baltijas miljonāru saknes” atklāšanu 23. maijā 16:00!

Nenoliedzami – ziedi vienmēr ir skaistāki par saknēm, tomēr, lai saprastu ziedus, ir jāsāk ar to saknēm. Tāpēc žurnāls “Ir”, veidojot pētījumu par deviņiem Baltijas miljonāriem, īpašu uzmanību pievērsa tieši koši plaukstošo bagātību avotiem jeb miljonāru saknēm. 

Pētījumā atklājām piecus galvenos Baltijas miljonu avotus un uzaicinājām Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes mākslas bakalaura studentus un absolventus atklātās  sakņu sistēmas attēlot mākslas darbos.

Pētījuma rezultāti būs lasāmi žurnāla “Ir” speciālizdevumā, kas iznāk 21.maijā, bet mākslinieku darbus aicinām apskatīt Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē, Rīgā, Jūrmalas gatvē 74/76, no 23.maija līdz 5.jūnijam.

Komentāri (35)

mia 23.05.2011. 17.55

Šodien nelielā bet ļoti pozitīvi noskaņotā pulkā notika izstādes atklāšana. Ieraugot darbus klātienē, rodas pavisam citas sajūtas un atklājas mākslinieku ideju šķautnes, ko fotoattēli nespēj nodot. Aicinām izstādi apskatīt līdz 4. maijam, bet tos, kas netiek uz Jūrmalas gatvi, aicinām apskatīt darbu galeriju: http://www.ir.lv/galerijas/izstade

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu