Kleckins no deputātiem gaida atvainošanos Buceniecei • IR.lv

Kleckins no deputātiem gaida atvainošanos Buceniecei

19
NEPLP vadītājs Abrams Kleckins un viņa vietniece Dace Buceniece. Foto: Andrejs Terentjevs, F64

NEPLP vadītājs gatavs skaidrot situāciju ar “Pro100TV”, “bet nezinu, vai izskaidrošu”

Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) priekšsēdētājs Ābrams Kleckins uzskata, ka Saeimas deputātiem vajadzētu atvainoties viņa vietniecei Dacei Buceniecei par notikušo trešdien sēdes laikā, kad viņi paziņoja, ka padomes vadītāja vietnieces viedokli neuzklausīs, vēsta aģentūra BNS.

Kleckins apliecinājis, ka nākamajā nedēļā, 30.martā, tiksies ar Saeimas Pieprasījumu komisiju, ja uz sēdi tiks uzaicināts. Viņš uzsvēra, ka deputāti nebija uz sēdi aicinājuši konkrēti viņu. “Uzskatu, ka deputātiem ir jāatvainojas Buceniecei, jo viņa tika pēkšņi padzīta. Viņa bija deleģēta no NEPLP. Mēs strādājam tandēmā un to, ko zinu es, zina arī viņa,” stāstīja Kleckins.

NEPLP priekšsēdētājs trešdienās gan lasa lekcijas universitātē un no rīta tām gatavojas, taču nākamtrešdien domāšot, kā izkārtot, lai deputātiem skaidrotu situāciju ar nacionālās televīzijas statusa piešķiršanu kanālam “Pro100TV”, kas pašlaik ir viena no aktualitātēm publiskajā telpā. “Es esmu gatavs skaidrot, bet nezinu, vai izskaidrošu,” teica NEPLP priekšsēdētājs.

Jau ziņots, ka Saeimas Pieprasījumu komisijas sēde trešdien nenotika, jo deputāti vēlējās uzklausīt NEPLP vadītāju Kleckinu, kurš uz sēdi nebija ieradies. Padomi sēdē pārstāvēja Kleckina vietniece Buceniece, taču deputātu vairākums nevēlējās par nozares problēmām runāt ar priekšsēdētāja vietnieci.

Buceniece paskaidroja, ka Kleckins trešdien nevar ierasties komisijā, jo lasa lekcijas, ko viņam atļauj likums. Tomēr deputāti nolēma viņu aicināt nākamajā nedēļā. Ja Kleckins neieradīsies, izskanēja ierosinājums virzīt viņa atbilstības amatam jautājumu.

Komentāri (19)

dro 25.03.2011. 07.26

Tūlīt varēs mani apsūdzēt antisemitismā, bet nevaru atturēties nepateicis, ka PSRS ebreji tomēr ir īpaša suga. Paši uzcītīgi nagus maukuši čekā, NKVD un citās represīvās iestādēs, tagad uzdodas par lielākajiem demokrātijas un cilvēktiesību aizstāvjiem. Kad atgādina par to, tad seko atbilde, ka noziedzniekiem nav tautības, toties tas viņus neattur apvainot ne tikai latviešus, bet arī tolaik neeksistējošo Latvijas valsti par lielākajiem ebreju iznīcinātājiem.
Maska kritusi un Kleckins nostājies vienā ierinda ar Ždanoku, Giļmanu, Cilēviču u.c. valsts “patriotiem”:)

+15
0
Atbildēt

0

Janka, Janic 24.03.2011. 17.54

tiešaam , to teju 80 gadiigo tur turees liidz miršanai??? … taa Maskavas griba ???

+11
-1
Atbildēt

0

anita_meistere 24.03.2011. 17.09

vecis iešķieb vhs kvalitātes krievu (krevijas īstenībā, spriežot pēc satura) kanālam, kuram ne redaktoru, ne žurnālistu ..nekā, NACIONĀLĀ kanāla statusu…un vēl prasa piedošana.
Kuram te būtu jāatvainojas (maigi izsakoties).

Kleckin, tu vēl neesmi atvainojies par pēdējo savu izdarību ar “horizontālo taimkodu”. pārdevies kā pros^*!$#a. nožēlojami..vienkarši nožēlojami! varētu vismaz atklāt, cik tagad tāda Nacionāla kanāla licenze makšā melnajā tirgu.

+12
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu