Mirskis izstājies no SC • IR.lv

Mirskis izstājies no SC

18
Aleksandrs Mirskis, foto: Evija Trifanova, LETA
Indra Sprance

No SC ievēlētais EP deputāts nav pārreģistrējies

No apvienības “Saskaņas centrs” (SC) ievēlētais Eiropas parlamenta deputāts Aleksandrs Mirskis vairs nepārstāv SC, Ir.lv informēja SC Saeimas frakcijas vadītājs Jānis Urbanovičs. 

Pēc Urbanoviča teiktā, Tautas Saskaņas partijai , “Jaunā centram”, Latvijas Sociālistiskajai partijai, Daugavpils pilsētas partijai un Sociāldemokrātiskajai partijai, pieņemot lēmumus par vienotas sociāldemokrātiskās partijas “Saskaņa” izveidi, notikusi biedru pārreģistrācija. Mirskis  neesot pārreģistrējies. 

“Tas bija viņa lēmums, “ norādīja Urbanovičs. Uz jautājumu, vai Mirska nepārreģistrēšanās varētu būt saistība ar tiesāšanos ar žurnālisti Guntu Slogu, kuras publikācijā Mirskis tika salīdzināts ar Minhauzenu, Urbanovičs neatbildēja, vien norādot, ka SC pārtapšanas par vienu partiju procesā atkrītot daudz cilvēku, tajā skaitā Mirskis. 

Apvienību “Saskaņas centrs” veidojošo partiju konsolidācijas procesu iecerēts noslēgt rudenī, kad, pēc Urbanoviča teiktā, jaunā partija varēs uzsākt darbu jaunā, daudz spēcīgākā kvalitātē. Šādu iespēju pavēršot tas, ka četras partijas būs pabeigušas vienas partijas “Saskaņa” izveidi. Atsevišķa sadarbība būšot ar Latvijas Sociālistisko partiju, kas vēlējusies palikt autonoma.

 

Komentāri (18)

austrisv 17.01.2011. 15.27

Kārtējā Mirska dīvainība, manuprāt, ne jau ideoloģiskā pārliecība!
Par SC, kā vienotu partiju, var tikai pasmīnēt, jo kāda tur vienota partija, ja jau rubikieši paliek ārpus partijas, bet tieši jau nu rubikieši visvairāk pievilka to krievisko elektorātu! Ko nozīmē sadarbība uz līguma pamata?
Vai rubikieši būs tāpat SC piekabe , ne jau atsevišķa partija, vai kā tur īsti būs?

+8
-2
Atbildēt

1

    lebronj2356 > austrisv 17.01.2011. 15.31

    Rubikieši pievilka tos, kas dzīvo vēl 30 gadus atpakaļ ar visām ”haļavām”, defecītiem, zagašanām darbā utt. Saskaņai pievelk tas, ka ”eto že naši”….bet autoram taisnība, kauns reizēm lasīt tos truliķu komentārus Delfos – derētu Puķina faniem padzīvot kādu brīdi savā paradīzē…

    P.S. Hodorkovski neaizstāvu, bet šajā gadījumā viņa tiesa ir 100% politiska pēc būtibas un ar objektivitāti tai nav nekāda sakara

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

Pēteris 20.05.2016. 16.11

Taisnība, transģenderisma jautājums konvencijā ir marģināls. Tā nav ratificējama cita iemesla dēļ. “12 pants – Vispārējie pienākumi 1 Konvencijas dalībvalstis veic visus vajadzīgos pasākumus, lai veicinātu izmaiņas sociālās vides un kultūras noteiktajos sieviešu un vīriešu uzvedības modeļos nolūkā izskaust aizspriedumus, paražas, tradīcijas un jebkādu citu praksi, kuras pamatā ir ideja par sieviešu nepilnvērtību vai par sieviešu un vīriešu lomām, kas padarītas par stereotipiem.” Notecinām dāsni sasmaržināto, bet saduļķoto ūdeni: “veicināt izmaiņas kultūras noteiktajos modeļos nolūkā izskaust paražas, tradīcijas”. Likvidēt mūsu kultūru (tradīcijas) un tās noteiktos uzvedības modeļus (kuŗu pamatā binārā pretstatu kopība, kas plaši izpaužas dzīvajā dabā), nozākājot tos par “stereotipiem”.

+3
0
Atbildēt

0

lno 18.05.2016. 21.05

Nu, lūk, par ko gan vakar tviterī tā šūmējās mūsu žurnālistikas zieds?:)

+4
-2
Atbildēt

1

    Uģis > lno 18.05.2016. 21.46

    Tie laikam ir tie ziedi, kas vienmēr peld pa virsu…

    +5
    -1
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu