Iespēja dzirdēt Raudu kori • IR.lv

Iespēja dzirdēt Raudu kori

38

Tuvojoties gada gaišākajiem svētkiem, izsūdzēsim šī gada bēdas kopā ar Rīgas Raudu kori šo ceturtdien, 9. decembrī plkst. 20:00, Ģertrūdes ielas teātrī – tāds ir Rīgas Raudu kora aicinājums.

Pasākumā varēs noskatīties video ierakstus no Rīgas Raudu kora pirmās uzstāšanās mūsdienu kultūras forumā Baltā Nakts 2010, šā gada 4. septembrī, kad koris guva nedalītu skatītāju atzinību. 

Pasākumā ieeja par ziedojumiem, kas tiks izmantoti Ģertrūdes ielas teātra telpu labiekārtošanai. Svētku galdam aicinām ņemt līdz saldākus un sāļākus groziņus. 

Komentāri (38)

uldis_sene 20.12.2014. 11.04

Kāda velna pēc man būtu vajadzīgs pievienoties Islāmam? Vai tad no manas publikācijas nav noprotams, ka es reliģijas neuzskatu par kaut ko vērtīgu pat neskatoties uz to, ka miljardsprocentīgi apzinos Visaugstākā Saprāta un citu pasauļu esamību? Islāmam ir dažas lieliskas priekšreocības salīdzinājumā ar kristietību, taču tik un tā tajā ir milzums lažas. Ja tā nebūtu, tad neviens nespridzinātos un nenogalinātu citus šīs reliģijas vārdā. Ja reliģija nevar pietiekami nepārprotami noformulēt krietna cilvēka īpašības un galvenos dzīves mērķus, tad tā ir visai pliekana un nepilnīga.

0
0
Atbildēt

0

uldis_sene 20.12.2014. 10.57

Varētu padomāt, ka man nebūtu pamats atmaskot jūdaismu un tās dzemdēto kristietību. Ja tu iedziļinātos lietas būtībā, tad aptvertu, ka reliģijai ir niecīgs sakars ar tevis pieminētajām augstākajām sfērām, jo reliģija tikai bremzē izzināšanas procesu. Kolīdz zinātne pierāda kādas reliģiskās dogmas neatbilstību realitātei, tā reliģijas līderi vai nu to noignorē, vai nu sāk meklēt salmiņus pie kā pieķerties, lai kaut kā attaisnotos. Neapstrīdams faksts.

0
0
Atbildēt

0

Voldemārs Odišvili 19.12.2014. 12.27

bet, uzlecot reliģijai ©
…………
Vins nav “uzlecis” visam ticibam, bet tikai Kristietibai, kas, pedeja laika, sak klut par tadu ka seksualo minoritasu religiju. Varbut, ka Sene pariet islama, kurs vel ir saglabajis moralas vertibas?!

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu