Sāk tirgot "Positivus" biļetes • IR.lv

Sāk tirgot "Positivus" biļetes

29
Scissor Sisters šā gada "Positivus" festivālā. Foto - Gints Ivuškāns, f64

 

Pirmdien, 4. oktobrī "Biļešu serviss" kasēs un internetā sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz nākamā gada vasarā gaidāmo "Positivus" festivālu, kas Salacgrīvā notiks no 15.jūlija līdz 16.jūlijam, ziņo aģentūra LETA.

No šodiena trīs dienas divu dienu ieejas biļetes maksās 24 latus, pēc tam 29 latus, un pēc pirmo mākslinieku paziņošanas divu dienu biļete maksās jau 33 latus. Ieejas biļete kopā ar vietu telšu pilsētiņā maksās 27,50 latus, vēlāk 32,50 latus un pēc pirmo mākslinieku paziņošanas – 36,50 latus.

Vēlāk būs pieejamas arī vienas dienas ieejas biļetes.

"Nākamvasar atkal mēs gatavojamies piedāvāt labāko festivāla programmu un īpaši atzīmēt jau piektā festivāla norisi. Šobrīd nevaram pateikt precīzu laiku, kad paziņosim pirmās festivāla grupas, bet mēs darām visu iespējamo, lai tas notiktu pēc iespējas ātrāk," sacīja Majors.

"Positivus" festivāls, kas notiks jau piekto gadu, ir lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā. Līdz šim festivālā uzstājušās tādas zvaigznes kā "Muse", "Scissor Sisters", "Moby", "Travis", "Manic Street Preachers" un daudzas citas.

 

Komentāri (29)

ernests_bordans 04.10.2010. 19.52

Aicinu neiegādāties biļetes “Biļešu servisa” kasēs, jo daudzi viņu izsludinātie koncerti nenotiek, bet par dārgo Domingo nenotikušo koncertu vēl līdz šim SC uzņēmums ar saviem klientiem nav norēķinājies. Biļešu servis krāpj savus klientus, ja nepieciešams, varu nosūtīt dokumentālus pierādījumus.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu