Puse "Prāta vētras" koncerta biļešu vēl ir • IR.lv

Puse "Prāta vētras" koncerta biļešu vēl ir

27

Divu dienu laikā interneta vietnē "www.ekase.lv" un tirdzniecības centra "Spice" informācijas centrā iepriekšpārdošanā notirgota puse no 12 500 tirdzniecībā laistajām biļetēm uz "Prāta vētras" pirmo koncertu "Arēnā Rīga" 10.decembrī.

Patlaban pilnībā ir izpirktas visas stāvvietu biļetes, bet vēl palikušas sēdvietu biļetes, ziņo LETA. Sēdvietas visās cenu grupās iepriekšpārdošanā pieejamas gan "www.ekase.lv", gan tirdzniecības centra "Spice" informācijas centrā.

Ideja par grupas papildu koncerta rīkošanu tiks skatīta tad, kad būs izpārdotas visas biļetes uz jau esošo koncertu, piebilda Zučika.

Decembrī ar gaidāmo koncertu tiks svinēta "Prāta vētras" albuma "Izlase 2000-2010" iznākšana.

Internetā "www.ekase.lv" ir pieejamas biļetes tikai PDF faila formā, kuras pircējam pašam ir jāizdrukā un jāņem līdzi uz koncertu. Koncerta rīkotāji aicina cilvēkus biļetes nepavairot un rūpīgi uzglabāt, jo koncerta teritorijā tiks ielaists tikai viens apmeklētājs – pirmais e-biļetes uzrādītājs.

Biļešu cenas uz "Prāta vētras" koncertu "Arēnā Rīga" maksā līdz 30 latiem par sēdvietu.

Tirdzniecības centra "Spice" informācijas centrs ir vienīgā vieta, kur var iegādāties biļetes drukātā formātā.

"Prāta vētra" sadarbībā ar tirdzniecības centru "Spice" no 21.oktobra atvērs "Prāta vētras" veikaliņu "Skapis", kurā plašā klāstā būs pieejama "Prāta vētras" produkcija – albumi, DVD un preces ar grupas simboliku par īpaši draudzīgām cenām.

Komentāri (27)

qxamo 29.09.2010. 23.22

A sejiņas tikpat piemīlīgas, kā toreiz, kad viņi politiskajā reklāmā ar Ingrīdu (oi, ja kāds neatceras – Ūdri) draudzējās.

0
0
Atbildēt

0

ilmisimo 29.09.2010. 12.19

Puse biļešu.

Puse prāta vēl ir?

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu