"Faithless" Rīgā • IR.lv

"Faithless" Rīgā

32

18. oktobrī Rīgā notiks grupas "Faithless" koncertu.

Britu elektroniskās mūzikas grupa "Faithless" Rīgā iepriekš viesojās pirms trim gadiem – 2007. gada rudenī, sajūsminot skatītājus ar savu aizrautīgo sniegumu. Faithless kodolu veido deju mūzikas personības – harizmātiskais koncertu līderis Maxi Jazz, pazīstamākā Anglijas sieviete-dīdžejs Sister Bliss, kas izcili pārvalda dažādus mūzikas instrumentus, un grupas vadītājs Rollo.

"Faithless" pastāv jau vairāk nekā 10 gadus. Grupas singli "Insomnia", "God Is A DJ" un "We Come 1" kļuvuši par diskotēku grāvējiem visā pasaulē, pierādot, ka deju mūzika var būt ne tikai izklaidējoša, bet arī domāt un spriest rosinoša.

Līdz šim "Faithless" izdevuši sešus studijas albumus un ar katru nākamo piesaista arvien vairāk fanu. Jaunākais "Faithless" albums “The Dance” klajā nāca šā gada maijā. Līdzīgi kā grupas līdzšinējos albumos pāris dziesmu ierakstos piedalās arī Rollo jaunākā māsa Dido, kura kopš Faithless pirmsākumiem paguvusi izveidot veiksmīgu solo karjeru. Jaunā albuma “The Dance” viesi ir arī astoņdesmitajos gados populārā britu grupa Blancmange, austrāliešu grupas Temper Trap līderis Dougy Mandagi un argentīniešu aktrise Mia Maestro.

 

Komentāri (32)

Andis Kudors 07.10.2010. 14.35

. hmmm ;) Un tomēr baudāms projektiņš….

0
0
Atbildēt

0

ilmisimo 09.09.2010. 22.55

The Dance” viesi ir arī astoņdesmitajos gados populārā britu grupa Blancmange, austrāliešu grupas Temper Trap līderis Dougy Mandagi un argentīniešu aktrise Mia Maestro”” un arī Tasmānijas velns, koala un coca cola.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu