Solās nepārsniegt vēlēšanu tēriņu limitu • IR.lv

Solās nepārsniegt vēlēšanu tēriņu limitu

16
Latvijas Banka

Lielākās partijas kampaņai plāno nedaudz vairāk par pusmiljonu latu

Rudenī gaidāmo Saeimas vēlēšanu reklāmas kampaņai lielākās partijas katra plāno tērēt likumā atļauto maksimālo summu – 571 000 latu, liecina aģentūrai LETA sniegtā partiju pārstāvju informācija.

Lai arī apvienības "Vienotība" vadītājs Ģirts Valdis Kristovskis atzinis, ka partijai trūkst naudas vēlēšanu kampaņai, tā tomēr plāno tērēt maksimālo likumā atļauto summu – 571 000 latu, informēja apvienības preses sekretāre Gunda Reire. "Vienotībai" reklāmas kampaņu palīdz gatavot kompānija "MCCann Erickson Riga".

Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) kampaņai tērēšot aptuveni 400 000 latu, informēja kampaņas vadītājs Viesturs Silenieks. ZZS plāno reklāmas radio, televīzijā, presē un vides reklāmas. Partijai esot arī daudz palīgu reklāmu veidošanai, un partiju konsultējot sabiedrisko attiecību speciālists Ralfs Vīlands, sacīja Silenieks.

Apvienība "Par labu Latviju" (PLL) vēlēšanu kampaņai tērēs maksimālo likumā atļauto summu – aptuveni pusmiljonu latu, informēja apvienības preses sekretārs Edgars Vaikulis. PLL sevis reklamēšanai izmantošot visas likumā atļautās metodes, un apvienībai kampaņu nodrošinot kampaņas vadības centrs.

Komentāri (16)

::Vai cis :: 21.07.2010. 02.23

Vai TP 1 miljonu jau atmaksājusi? Ja nav atmaksājusi, tad šādam limitam ir pupu mizu vērte, jo par tā pārsniegšanu nekāds sods netiek piemērots.

+5
0
Atbildēt

2

    Mikus > ::Vai cis :: 21.07.2010. 09.54

    tieši tādēļ domāju, ka partiju pāris gudrās galvas izdomās, kā kārtējo reizi apiet likumu, vai vienkārši neievērot to…

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    mary75 > ::Vai cis :: 21.07.2010. 09.17

    Pilnīgi piekrītu.
    Priekš kam vispār ko ievērot, ja par neievērošanu neseko sods, 4 gadi pagājuši, un TP, kas pārkāpa visu, ko tik varēja, slaidi visam uzspļauj un darīs to pašu, šaubu nav.
    Un tas tiesu aizbildinājums, ka daudz lietas, liela rinda, utt., vispār absurds.
    Tik politiski un valstij nozīmīgas lietas, kas skar demokrātijas būtību un valsts pamatus, jāiztiesā ārpus rindas, to nedarīšana jau ir politika un tiešs atbalsts politiķiem, kas pārkāpj likumu.

    +4
    0
    Atbildēt

    0

buchamona 20.07.2010. 20.45

Vai diez pienāks Latvijā tāds brīdis, kad LR vēlētājam šāda skriešanās būs kļuvusi lieka tādēļ, ka pats būs sācis domāt? Tagad gluži kā hipodromā – katram saimniekam savs zirgs, žokejs un treneris :) Atskaitot SC. Viņiem nav ko uztraukties. Elektorāts vienots un uzticīgs, mērķis ne tikai skaidri saskatāms, bet reāli sasniedzams. Viņi var kaut vai uz mūļa jāt – pie mērķa sava nonāks šā vai tā :)

+5
0
Atbildēt

0

Bicīte 20.07.2010. 22.39

kandidatiuzdelnas lv par to rakstīju jau jūlija sākumā. Šeit nekas nav minēts par PCTVL, viņiem ar kampaņu pavisam knapi būšot, jo naudas maz – uz to brīdi 25 tūkst Ls http://ej.uz/ewp

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu