VIDEO: Eiropa pakļauta kiberuzbrukumam • IR.lv

VIDEO: Eiropa pakļauta kiberuzbrukumam

1
Ilustrācija no video
ARTE

Kiberuzbrukumi pieaug, un Eiropas Savienībai steidzami jāaizstāvas.

Kopš sākās karš Ukrainā, kiberuzbrukumu skaits Eiropā ir būtiski pieaudzis. Gaidāmās Olimpiskās spēles Francijā un Eiropas Parlamenta vēlēšanas jūnijā ir galvenie mērķi. ES jau pastiprina kiberdrošības pasākumus, piemēram, veidojot koordinētu sistēmu aizsardzībai pret augošajiem draudiem. Bet, vai ar to pietiks? Skatieties Eiropas raidsabiedrības ARTE iknedēļas videoapskatu.

 

Redakcijas piebilde: video raidsabiedrības ARTE mājaslapā būs apskatāms līdz šāgada 21.aprīlim.

Šo iknedēļas raidījumu veido Eiropas sabiedriskā raidorganizācija ARTE. Tas tiek publicēts deviņās valodās, pateicoties sadarbībai ar El País (Spānija), Gazeta Wyborcza (Polija), Internazionale (Itālija), Kathimerini (Grieķija), Le Soir (Beļģija), Telex (Ungārija) un Ir (Latvija). Projektu finansē Eiropas Savienība no European Media Platforms līdzekļiem.

Komentāri (1)

Uldis.M42 25.03.2024. 12.09

Ne jau tikai kiberuzbrukumi. Izskatās, ka Putina un Obamas kopprodukts IGIL, kas Trampa laikā baidījās pat nopirsties, būs aktivizējies un Putins to atkal ekspluatēs un es domāju, ka arī al-Qaeda, kas uzsāka aktīvu darbību uzreiz pēc tam, kad Putinu ielika par FSB direktoru, 1998. gadā ar sprādzieniem pie ASV vēstniecībām Kenijā un Tanzānijā, to turpinot 2001. gada 11. septembrī un vēlāk ar sprādzieniem Londonā, Madridē un Parīzē, atjaunos savu auglīgo sadarbību ar krieviju. Ja ASV marksistiem, korumpantiem un pederastiem novembrī atkal izdosies nozagt vēlēšanas, baidos, ka cilvēci sagaidīs drūmi un asiņaini laiki.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu