Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

Premjerministre Evika Siliņa (JV) kopā ar vairāku ministriju pārstāvjiem divu nedēļu laikā tiksies ar visām Latvijas pašvaldībām, lai pārrunātu iecerēto skolu tīkla reformu. Pirmdien pēc koalīcijas sēdes Siliņa teica, ka sarunas būs par nepieciešamo atbalstu pašvaldībām, lai virzītos uz priekšu izglītības reformā. Pret reformu iebilst ZZS.

Beigusies Eiropas Parlamenta deputātu kandidātu sarakstu iesniegšana vasarā gaidāmajām vēlēšanām. Pavisam iesniegti 16 saraksti.

Krievijā meklēšanā izsludināti desmitiem Eiropas politiķu un amatpersonu, kas apsūdzēti «nacisma ideju atdzīvināšanā» un par lēmumu demontēt padomju pieminekļus. Meklēto sarakstā iekļauti arī 59 Latvijas 13. Saeimas deputāti un bijusī iekšlietu ministre Marija Golubeva.

Iekšējās drošības birojs rosina apsūdzēt divas Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) amatpersonas, vienu Valsts reģionālās attīstības aģentūras amatpersonu un kādu uzņēmēju par pretlikumīgām darbībām elektroniskā tiešsaistes vēlētāju reģistra izveides iepirkumos. Iepirkumu uzraudzības biroja informācija liecina, ka PMLP elektroniskā tiešsaistes vēlētāju reģistra iepirkumos bija uzvarējis uzņēmums SOAAR.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu