Ārskats nr. 66: ES 50 miljardi Ukrainai; zemnieku protesti Eiropā; Tramps pret Teilori Sviftu • IR.lv

Ārskats nr. 66: ES 50 miljardi Ukrainai; zemnieku protesti Eiropā; Tramps pret Teilori Sviftu

1
Aivars Ozoliņš

ES līderi ir vienojušies par 50 miljardu eiro palīdzību Ukrainai. Ārpolitikas eksperts Tomass Pildegovičs šajā raidījumā skaidro, kā izdevās pārvarēt Ungārijas premjerministra Orbāna pretestību, un kopā ar Ir komentētāju Aivaru Ozoliņu spriež, kāpēc šī vienošanās ir svarīga. Vēl kolēģi analizē Ukrainas un Krievijas karagūstekņu apmaiņu, Vašingtonas reakciju uz trīs amerikāņu nogalināšanu Jordānijā, zemnieku protestu vilni Eiropā, finansējuma apturēšanu ANO Palestīniešu bēgļu lietu aģentūrai, HIV krīzi Ugandā, Trampa atbalstītāju “svēto karu” pret popzvaigzni Teilori Sviftu.

Raidierakstā Ārskats ārpolitikas eksperts Tomass Pildegovičs un Ir  komentētājs Aivars Ozoliņš  dalās pārdomās par ārpolitikas aktualitātēm un izceļ gan lielas, gan mazas ziņās pamanītas lietas, kas Latvijā nevarētu notikt. Podkāsts ir pieejams Ir.lvSpotify, Apple un Google Podcasts.

Labākais veids, kā atbalstīt mūsu redakciju — abonēt Ir.

Esam pateicīgi visiem, kas gatavi atbalstīt tieši Ārskatu vienreizējā maksājumā (šeit) vai regulārā maksājumā (šeit).

Atcelt savu regulāro ziedojumu jebkurā brīdī varat šeit: billing.stripe.com

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. #SIF_MAF2023

Komentāri (1)

Uldis.M42 03.02.2024. 12.19

Kad paskatās uz desmitiem tūkstošu sanākušiem lidostās un stadionos, par pop-zvaigzni drīzāk atzīstams Trampa kungs. Praktiski neiespējami, ka viņa rīkotās sanāksmēs būtu kāda brīva vieta. Ja Trampa kungs pamestu politiku un sāktu dziedāt, vai vadīt kulinārijas raidījumus televīzijā, būtu ne mazāk populārs, kā Teilore Svifta, kura “gada cilvēka” nominācijā bija apsteigusi pašu Putinu. Ja Endrū Loids Vebers nebūtu rabīnu Jēzus Kristu nosaucis par Superstar, tad šo titulu varētu piešķirt vispopulārākam amerikānim, Rīcības Prezidentam, lai ko arī tur nesmirdētu visādi Sorosa algoti koprofāgi.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu