Bagāts gads • IR.lv

Bagāts gads

2
Nellija Ločmele

Šāgada pirmajā rītā vētraini skaļā Klusā okeāna krastā rakstīju smiltīs «Laimīgu 2023», lai sūtītu sveicienus savējiem tālumā. Mājās.

Man pašai šis novēlējums piepildījies — esmu iepazinusi jaunas takas, laimīgi atgriezusies mājās un apjautusi, kā vēlos būt noderīga cilvēkiem un pasaulei savas dzīves otrajā daļā. Enerģija ir, atliek darīt.

Var un dara — tā saku arī par Ir gada cilvēkiem. Basketbola izlases saspēles vadītājs Artūrs Žagars pēkšņi uz pleciem uzkritušo atbildības nastu iznesa ar fantastisku pašatdevi, sakausējot talantu un darbu savā personīgajā zeltā — pasaules kausa rekordā. Labprāt viņam līdzās uz Ir vāka liktu vēsturiskās hokeja bronzas kaldinātāju Artūru Šilovu, taču vārtsargs šobrīd visus spēkus izliek aizokeāna mačos un diemžēl nebija intervijai sasniedzams.

Toties optimists Ēriks Dreibants ir tepat Līgatnē — spēj savā Pavāru mājā paēdināt gan muti, gan dvēseli un par savu ilgtspējīgo darbu izpelnījies īpašo Michelin zaļo zvaigzni. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu