Satura radītāji, kam sekot uzņēmējiem • IR.lv

Satura radītāji, kam sekot uzņēmējiem

Foto no personīgā arhīva
Marija Leskavniece

Iesaka Anna Marija Ķiesnere, Helve biznesa attīsības vadītāja


Harvard Business Review
Izglītojošs un iedvesmojošs saturs visiem uzņēmējiem, kurā var iepazīties ar globālo praksi tādās jomās kā personāla vadība, uzņēmumu kultūra, stratēģija, inovācijas, klientu pieredze. Mani visvairāk uzrunā case studies par lielo uzņēmumu pieredzi, ieviešot jaunākās biznesa metodes. Vairāk pievēršos rakstiem digitālajā medijā, bet Harvard Business Review ir arī savs raidieraksts, plašs videosaturs un laikraksts.
Hbr.org

Labs of Latvia
Pašmāju portāls Labs of Latvia ir galvenā vietne, kur uzzināt par pašmāju jaunuzņēmumu aktualitātēm. Andas Aseres intervijas ar dibinātājiem un raksti par jaunuzņēmumu pieredzi sniedz lielisku ieskatu ekosistēmas dzīvē. Portāla saturs pieejams gan latviski, gan angliski.
Labsoflatvia.com


Sifted
Vadošais Eiropas medijs jaunuzņēmumu kopienai. Tajā var sekot aktuālajam, sākot no piesaistītajām investīcijām un tirgus tendencēm līdz pat reģionu veiksmes stāstiem. Bieži var lasīt arī par lielo uzņēmumu sadarbību ar jaunuzņēmumiem, kas var kalpot kā iedvesma un piemērs arī pašmāju uzņēmumiem.
Sifted.eu

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu