Podkāsts nr.179: Nellija atgriežas; NATO samits un Ukraina; kas uzspridzināja koalīciju Rīgā? • IR.lv

Podkāsts nr.179: Nellija atgriežas; NATO samits un Ukraina; kas uzspridzināja koalīciju Rīgā?

podkāsts šķiltava
Pauls Raudseps

Pēc gandrīz gadu ilgušām studijām no Amerikas atgriezusies Ir galvenā redaktore Nellija Ločmele. Šajā Šķiltavas raidījumā viņa pastāsta Ir komentētājiem Aivaram Ozoliņam un Paulam Raudsepam par savu pieredzi un atklāj, kā pēc prombūtnes jūtas Latvijā. Kolēģi arī pārrunā pēdējo nedēļu dramatiskos notikumus Rīgas domē. Kāds bija pamats disciplinārlietai pret Satiksmes departamenta vadītāja pienākumu izpildītāju Jāni Vaivodu par miljonu izšķērdēšanu? Kādas varētu būt politiskās sekas Staķa lēmuma izraisītajam konfliktam starp Jauno Vienotību un Progresīvajiem? Vai nesaskaņas Rīgā varētu ietekmēt sarunas par Ministru kabineta paplašināšanu? Kolēģi arī apspriež gaidāmo NATO samitu Viļņā un kādi lēmumi gaidāmi no kaimiņvalstī sānākušajiem valstu vadītājiem par alianses attiecībām ar Ukrainu.

Podkāstā Šķiltava Ir žurnālisti katru piektdienu izskaidro, apspriež un reizēm arī iesmej par nedēļas politiskajiem un sabiedriskajiem notikumiem. Atklāj gan notikumu, gan pašu darba aizkulises, kurām neatrodas vieta tradicionālajā drukātā žurnāla rāmjos. Podkāsts ir pieejams Ir.lv, Spotify, Apple un Google Podcasts.

Labākais veids, kā atbalstīt mūsu redakcijas darbu — abonēt Ir: ir.lv/abonesana/zurnals-ir/

Esam arī pateicīgi visiem, kas gatavi atbalstīt tieši Šķiltavu — to var darīt šeit: https://donate.stripe.com/3cseXT7E8guidmoaF2

Ja vēlaties ziedot atkārtoti, to var darīt šeit: https://buy.stripe.com/fZe9Dzf6Ace2gyAdRf

Atcelt savu regulāro ziedojumu varat šeit: https://billing.stripe.com/p/login/bIY8wQ7847sH0owdQQ 

 

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu